"Μαζί τους, κοντά τους" στο Θέατρο Αμαλία


Πιστεύω ότι τούτες τις στιγμές τα λόγια πρέπει να περισσέψουν και τη θέση τους να πάρουν πράξεις, πράξεις αλληλεγγύης απέναντι σ αυτούς που μέσα σε λίγες ώρες χάσανε τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής ίσως. Και θα δοκιμαστούν ακόμα περισσότερο τους επόμενους δύσκολους μήνες που θα έρθουν, είναι σχεδόν αυτονόητο ότι δεν προσδοκάν σε καμία στήριξη από τη πολιτεία ή "κρατούν μικρό καλάθι" σε κάθε περίπτωση!

Νομίζω ότι πέρα από τη προσωπική ενσυναίσθηση είναι αναγκαίο να κινητοποιηθούν συλλογικότητες, φορείς, ομάδες, επαγγελματικές ενώσεις κτλ να μπουν μπροστάρηδες σ έναν αγώνα με μοναδικό έπαθλο την άμβλυνση των τεράστιων προβλημάτων που θα αφήσει παρακαταθήκη το τεράστιο πύρινο μέτωπο που κατ έκαψε τη χώρα μας, τούτες τις ημέρες. Προβλήματα δεδομένα που μάλλον είναι εξαιρετικά προφανή και δεν προσθέτει κάτι η επί πλέον παράθεσή τους σε τούτο το σημείωμα.



Στα πλαίσια αυτής της αναγκαίας κινητοποίησης λοιπόν, σε συνεννόηση με τους συντελεστές της παράστασης "ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ", τη Φωτεινή Μπαξεβάνη,το Σταύρο Λίτινα, τον Γιάννη Σκαραγκά, θα ανεβάσουμε στο θέατρο μας, το θέατρο ΑΜΑΛΙΑ, στις 13 Σεπτεμβρίου την προαναφερόμενη παράσταση με δωρεάν είσοδο! 


Αντί αντιτίμου θα μπορεί κάθε θεατής να φέρει τρόφιμα, ρουχισμό, ξηρά τροφή για κατοικίδια και φαρμακευτικό υλικό το οποίο και θα αποστείλουμε συγκεκριμένα σε έναν πολιτιστικό σύλλογο ή φορέα από τα καμένα χωριά της Β.Εύβοιας.( θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιος θα είναι αυτός τις επόμενες ημέρες). 


Η διάθεση των προσκλήσεων της παράστασης θα αρχίσει από την επόμενη Τρίτη 17 Αυγούστου, οπότε και θα αρχίσει και η συλλογή των τόσο απαραίτητων αγαθών για την ανακούφιση των πληγέντων. 


Επίσης ενημερώνουμε, ότι όποιος άλλος θίασος, θεατρική ομάδα, μουσικό γκρουπ επιθυμεί να συνδράμει σ αυτή τη προσπάθεια, εμείς θα διαθέτουμε το θέατρο καθ όλη τη διάρκεια του Σεπτέμβρη για την ίδια διαδικασία.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310-842509 & 6934-053441 (Θανάσης Κατσίκας)

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!