Διευρύνονται οι ώρες και τα σημεία συγκέντρωσης ειδών για ενίσχυση των πυρόπληκτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά

 


Διευρύνονται οι ώρες και τα σημεία συγκέντρωσης ειδών για ενίσχυση των πυρόπληκτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά

 

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά αποφάσισε να διευρύνει τις ώρες και τα σημεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, λόγω της συγκινητικής ανταπόκρισης των συμπολιτών μας.

Συγκεκριμένα, προστίθεται και το Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, στην οδό Λαγκαδά 221, όπου η συλλογή θα πραγματοποιείται τις ώρες 08.30 -20.30, στο ισόγειο του δημοτικού κτηρίου.

 

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, το Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου ανακοινώνουν ότι συγκεντρώνονται είδη καθαριότητας, χαρτικά, μάσκες, γάντια, παυσίπονα, αλοιφές για εγκαύματα, γάζες, μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές, παξιμάδια και σακούλες απορριμμάτων, μέχρι και την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 (με δυνατότητα παράτασης),  στους κάτωθι χώρους:

 

(ώρες 07:30 – 14:30)

Κοινωνική Υπηρεσία, Λήμνου 2, Νικόπολη

Παιδική Ομπρέλα, Παύλου Μελά 4, Ευκαρπία

Κ.Α.Π.Η. Α΄ Τζαβέλα 12, Σταυρούπολη

Γραφείο Εργασιακής Στήριξης, Πρώην Δημαρχείο Πολίχνης, Καρυπίδη 2

 

(ώρες 08:30 – 20:30)

Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη

 

Περισσότερες πληροφορίες: 2310 020164, 2310 020163

 

Η ενεργή παρουσία όλων σε έκτακτες καταστάσεις είναι αρωγός στο έργο μας και μας τιμά!!!

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!