Επιστροφή του "Νικ" στο μπάσκετ και αποδοχή της πρότασης του Παν Φασούλα για το πόστο του επίτιμου προέδρου της ΕΟΚ!


Πρόταση στον Νίκο Γκάλη, έκανε  ο Παναγιώτης Φασούλας σε συνάντηση που είχαν να αναλάβει το αξίωμα του Επίτιμου Προέδορυ της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Ο Παναγιώτης Φασούλας αναφέρει σε ανάρτησή του στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι:

"Πήρα την πρωτοβουλία, εν όψει και των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΟΚ, να συναντηθώ με τον μεγάλο Νίκο Γκάλη και να του προτείνω να αποδεχθεί την πρότασή μου να αναλάβει το αξίωμα του Επίτιμου Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, εφ’ όσον εκλεγώ στη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας....."

Απο την πλευρά του ο Νίκος Γκάλης αποδέχθηκε την πρόταση του συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα. Συγκεκριμένα  ο Νίκος Γκάλης δήλωσε: 

«Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα.

Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ. Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου.

Γι’ αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ».Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!