Τρία νέα οχήματα της πολιτικής προστασίας στη μάχη για την προστασία του Σέιχ Σου

 


Τρία νέα οχήματα της πολιτικής προστασίας στη μάχη για την προστασία του Σέιχ Σου

Με τρία νέα οχήματα, τα οποία εντάσσονται στο καθημερινό πρόγραμμα περιπολιών στο δάσος του Σέιχ Σου, ενισχύεται το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η παραλαβή των νέων οχημάτων έγινε σήμερα (6/8) το πρωί παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για δράσεις Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Μωυσίδη.


«Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για την πατρίδα μας, για τη χώρα μας, για τα δάση μας, για όλους τους συμπατριώτες μας που υποφέρουν. Η καρδιά μας βρίσκεται δίπλα τους», σημείωσε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Αναφερόμενος στην ενίσχυση του εξοπλισμού του τομέαπολιτικής προστασίας, ο κ. Ζέρβας εξήγησε ότι τα νέα οχήματα από σήμερα κιόλας θα βρίσκονται στο Σέιχ Σου στην υπηρεσία όλων όσοι προστατεύουν το περιαστικό δάσος και το φυσικό περιβάλλον της πόλης.

«Ο τομέας της πολιτικής προστασίας βάζει στη φαρέτρα του αυτά τα σύγχρονα μηχανήματα, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε για περιπολίες στο Σέιχ Σου και θα θέσουμε ανά πάσα στιγμή στη διάθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ώστε, όποτε κι αν χρειαστεί, να βοηθήσουμε το έργο της», είπε από την πλευρά του ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για δράσεις Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Μωυσίδης.

Τα νέα οχήματα που προμηθεύθηκε ο Δήμος Θεσσαλονίκης διαθέτουν πυροσβεστικό συγκρότημα με δεξαμενή χωρητικότητας περίπου 530lt.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!