ΔΑΣΩ: Ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Χρ. Μελεγγέλη και τον συνεργάτη του Δ. Κούντη

 


Η διοίκηση του Συλλόγου ΔΑΣ Ωραιοκάστρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για έβδομη (7η) χρονιά με τον προπονητή Χρήστο Μελεγγέλη δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του, όπου μαζί με τον συνεργάτη του Δημήτρη Κούντη θα αποτελέσουν το τεχνικό δίδυμο της ανδρικής μας ομάδας.

Πρώτο μέλημα και επιθυμία της τεχνικής ηγεσίας είναι η ανανέωση όλων των παικτών και σε περίπτωση που κάποιος παίκτης αποχωρήσει, θα αντικατασταθεί, διατηρώντας τους ίδιους στόχους για τη νέα σεζόν που  είναι  να πρωταγωνιστήσει. 

Τους καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σύλλογο  για έβδομη χρονιά  ο Χρήστος Μελεγγέλης είπε:

«Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση με τους ανθρώπους της διοίκησης του Συλλόγου και γι’ αυτό αποφασίσαμε να πορευτούμε μαζί και φέτος. Στόχος του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου είναι να πρωταγωνιστήσει και να μπορούμε κάθε χρόνο να πλαισιώνουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές από τα τμήματα τις Ακαδημίας μας στην ανδρική ομάδα. Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»

H προετοιμασία ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας θα αρχίσει την Τετάρτη 25 Αυγούστου.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!