Δ. Ωραιοκάστρου: Ρεμπέτικη βραδιά με τους «Ρεμπέτ Αμάν» στο Μελισσοχώρι. Από σήμερα η έκδοση των ηλεκτρονικών προσκλήσεων

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Ρεμπέτικη βραδιά με τους «Ρεμπέτ Αμάν» στο Μελισσοχώρι

Από σήμερα η έκδοση των ηλεκτρονικών προσκλήσεων

Με ρεμπέτικους ρυθμούς συνεχίζεται το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» του Δήμου Ωραιοκάστρου. Οι «Ρεμπέτ Αμάν» θα εμφανιστούν στη συναυλία που θα δοθεί την Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021, στις 21.00, στο Δημοτικό Σχολείο Μελισσοχωρίου.

Η ρεμπέτικη βραδιά είναι αφιερωμένη στη μνήμη του βιρτουόζου του μπουζουκιού Δημήτρη Ατζέμη, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο. Με βαθιά γνώση του μπουζουκιού, ο Δημήτρης Ατζέμης θεωρείτο από τους καλύτερους μουσικούς της χώρας με μεγάλη καριέρα και πορεία στις μουσικές σκηνές και συνεργασίες με σημαντικούς συνθέτες και τραγουδιστές.  

Έκδοση προσκλήσεων

Οι πολίτες μπορούν από σήμερα, Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021, να εκδώσουν ηλεκτρονικά πρόσκληση μέσω του ειδικού συνδέσμου https://booking.open1.eu/oraiokastro, που υπάρχει και στο σχετικό Δελτίο Τύπου που αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου (www.oraiokastro.gr).

Διευκρινίζεται πως η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ και ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, καθώς Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ λόγω των μέτρων προστασίας από τον Covid-19. Οι προσκλήσεις εκδίδονται με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του συνδέσμου https://booking.open1.eu/oraiokastro - αναρτάται και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου (www.oraiokastro.gr).

Παρακαλούνται όσοι πολίτες κατοχυρώσουν προσκλήσεις και για οποιοδήποτε λόγο δεν θα μπορέσουν τελικά να παρευρεθούν στη συναυλία να ακυρώσουν την κράτησή τους μέσω του ειδικού ηλεκτρονικού συνδέσμου που θα λάβουν στο email επιβεβαίωσης κράτησης, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε άλλους πολίτες να εκδώσουν ηλεκτρονικά πρόσκληση.

INFO:

Ημερομηνία: Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021

Τόπος: Δημοτικό Σχολείο Μελισσοχωρίου

Ώρα: 21.00

Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» διοργανώνεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου με την ευγενική υποστήριξη της Μορφωτικής Πολιτιστικής Κίνησης Νέων Μελισσοχωρίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων», της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας «Ο Μέγας Αλέξανδρος», της ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου και της εταιρείας «Giant Security». 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν και ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ.

Στις εκδηλώσεις η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή στο χώρο είναι υποχρεωτική.    

Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα.    

Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο. Ταξιθέτες θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.

Οι εκδηλώσεις είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

Οι όροι χρήσης για την έκδοση των ηλεκτρονικών προσκλήσεων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της εφαρμογής.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!