Παιχνίδια δεξιοτεχνίας ποδηλάτου για παιδιά και έφηβους διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου

 


Παιχνίδια δεξιοτεχνίας ποδηλάτου για παιδιά και έφηβους διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου

Παιχνίδια δεξιοτεχνίας ποδηλάτου για παιδιά και έφηβους διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021. Η δράση θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος».

«Την Κυριακή διοργανώνουμε για πρώτη φορά στο Δήμο μας αγώνες Τριάθλου, Διάθλου, ποδηλάτου και τρεξίματος με αφετηρία και τερματισμό των αγωνισμάτων το Δημοτικό Κολυμβητήριο ''Άγγελος Βλαχόπουλος''. Αποφασίσαμε να διοργανώσουμε παράλληλα και μια εκδήλωση, στην οποία θα μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν όλα τα παιδιά του Δήμου μας. Έτσι, σχεδιάσαμε να στήσουμε στο προαύλιο του Κολυμβητηρίου μια πίστα δεξιοτεχνίας ποδηλάτου, ειδικά διαμορφωμένη για παιδιά και ταυτόχρονα να υλοποιήσουμε διάφορες ψυχαγωγικές δράσεις. Πιστεύουμε πως τα παιδιά θα ενθουσιαστούν και θα απολαύσουν την πίστα δεξιοτεχνίας για τα ποδήλατα και τις εκπλήξεις που ετοιμάζουμε», τονίζει ο πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.Ω., Αναστάσιος Πανιώρης.

Η πίστα δεξιοτεχνίας θα είναι ανοιχτή για όλα τα παιδιά από το πρωί ως αργά το απόγευμα της Κυριακής, 26 Σεπτεμβρίου. Η δράση διοργανώνεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας Χωρίς Αυτοκίνητο και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τα παιδιά που επιθυμούν να συμμετάσχουν στους αγώνες δεξιοτεχνίας θα πρέπει να έχουν δικό τους ποδήλατο και κράνος.

Επίσης, λόγω των μέτρων προστασίας από τον Covid


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!