Αυτοψία Καλαφάτη και εκπροσώπων της ΕΕΣΥΠ, του ΤΑΙΠΕΔ και της ΕΤΑΔ στη μαρίνα της Κρήνης

 


Αυτοψία Καλαφάτη και εκπροσώπων της ΕΕΣΥΠ, του ΤΑΙΠΕΔ και της ΕΤΑΔ στη μαρίνα της Κρήνης

Αυτοψία, στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, πραγματοποίησε, σήμερα, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης, με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς κ. Γιάννη Δαρδαμανέλη και εκπροσώπους της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ), του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

 


“Η βούληση της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για να υπάρξει μια επένδυση φιλοπεριβαλλοντική με επενδυτικό ενδιαφέρον που θα αναδείξει την Καλαμαριά πέρα από τα δημοτικά της όρια, είναι δεδομένη. Απόδειξη αυτού είναι ότι ήμασταν εδώ σήμερα όλοι οι εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων φορέων, Δήμος Καλαμαριάς, ΕΕΣΥΠ, ΤΑΙΠΕΔ και ΕΤΑΔ, οι οποίοι είναι καθ’ ύλην αρμόδιοι για το πρότζεκτ. 

Αναζητούμε την καλύτερη λύση σε συνεργασία με τον Δήμαρχο και την τοπική κοινωνία, ώστε να αποτελέσει αυτή η επένδυση ένα νέο τοπόσημο για την ευρύτερη περιοχή. Σε αυτήν την προσπάθεια θέλουμε να τα συνδυάσουμε όλα: Να υπάρξουν οι όροι εκείνοι που θα ικανοποιήσουν την τοπική κοινωνία, αλλά, παράλληλα να διατηρήσουμε ζωντανό το όποιο επενδυτικό ενδιαφέρον. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Προχωρούμε, με αισιοδοξία”, τόνισε ο κ. Καλαφάτης.

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!