Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου για εκλογή νέου ΔΣ. Κατάθεση υποψηφιοτήτων


 

Ωραιόκαστρο, 10-10-2021

Αγαπητοί Γονείς

Mετά από μια δύσκολη περίοδο με συνεχή lock down, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στην εκλογή νέου ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου.

Παρόλο που η θητεία του τελευταίου ΔΣ έληξε την προηγουμένη χρονιά, λόγω του lock down δόθηκε παράταση θητείας. Το πόσο σημαντική είναι η βοήθεια και η στήριξη του Συλλόγου Γονέων στο σχολείο πιστεύουμε ότι είναι φανερό σε όλους σας.

Όσοι γονείς λοιπόν ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφιοι για την εκλογή του νέου 7μελούς ΔΣ, την εξελεγκτική επιτροπή καθώς και την εφορευτική επιτροπή, να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους απο Δευτέρα 11/10 έως και Παρασκευή 15/10/2021, αποστέλλοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και την ιδιότητα συμμετοχής τους στο email 2ogeloraiok@gmail.com

Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη που είναι τακτοποιημένα οικονομικά. Σας υπενθυμίζουμε πως η καταβολή του ποσού για ένα παιδί είναι 10Ε, για δύο παιδιά 15Ε και για τρία παιδιά 20Ε. Μπορείτε να την καταβάλετε καθημερινά στο γραφείο του Διευθυντή στις ώρες λειτουργίας του σχολείου.

Παρακαλούνται οι γονείς της Γ΄ Λυκείου  να τακτοποιήσουν και αυτοί την οφειλή τους ώστε ο σύλλογος, όπως κάθε χρονιά, να μπορέσει να διοργανώσει μαζι με το 15μελες συμβούλιο των μαθητών την αποφοίτηση τους.

 

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος του Συλλόγου

ΞΩΜΑΛΗ ΒΑΣΩ

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!