Α. Τζιτζικώστας: «Τιμούμε τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας και εργαζόμαστε μεθοδικά για τη Μακεδονία του 2030»

 


Α. Τζιτζικώστας: «Τιμούμε τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας και εργαζόμαστε μεθοδικά για τη Μακεδονία του 2030»

 

Στην πανηγυρική δοξολογία για τη γιορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και για τις ιστορικές επετείους της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Μετά το πέρας της πανηγυρικής δοξολογίας στον Ιερό Ναό του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης ο κ. Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τον τόπο μας. Με αφορμή τον εορτασμό του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, αλλά και της λαμπρής επετείου απελευθέρωσης της πόλης, η σκέψη μας πέρα από τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας, τους οποίους θυμόμαστε και τιμούμε, πηγαίνει και στο μέλλον της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας. Στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας για να κρατήσουμε την πόλη μας ανοιχτή και τους συμπολίτες μας προστατευμένους. Στον αγώνα που θα κάνουμε το επόμενο διάστημα για την ανάκαμψη και την οριστική έξοδο από αυτή τη μεγάλη κρίση. Αλλά και στην υλοποίηση του κεντρικού οράματός μας για το οποίο εργαζόμαστε σκληρά και μεθοδικά, τη δημιουργία της Μακεδονίας του 2030, μιας σύγχρονης και ανθρώπινης περιφέρειας, που χτίζουμε κάθε μέρα με έργα και πράξεις. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους τους Θεσσαλονικείς. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους τους Μακεδόνες».

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!