Στην κινητή μονάδα εμβολιασμού στη νέα παραλία ο Κ. Ζέρβας Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού

 


Στην κινητή μονάδα εμβολιασμού στη νέα παραλία ο Κ. Ζέρβας

Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού

Ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού έστειλε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος νωρίτερα σήμερα (26/10) το πρωί επισκέφθηκε την κινητή μονάδα εμβολιασμού που στήθηκε ανήμερα της εορτής του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου στη νέα παραλία, στο πλαίσιο κοινής πρωτοβουλίας που ανέλαβαν ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η 4η ΥΠΕ.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε:

«Σήμερα στη μεγάλη γιορτή της πόλης ας κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας και στους συμπολίτες μας. Αυτό που προσέφερε η επιστήμη τον τελευταίο χρόνο, το μεγάλο δώρο του εμβολιασμού, ας το αξιοποιήσουν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την 4η ΥΠΕ λειτουργούν σήμερα σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης μια κινητή μονάδα εμβολιασμού, για να έλθει το εμβόλιο δίπλα στους πολίτες. Ας αξιοποιήσουμε και αυτήν την ευκαιρία, ώστε να μη μείνει κανένας ανεμβολίαστος, ώστε να κοιτάξουμε το μέλλον, τις επόμενες μέρες, τους επόμενους μήνες με αισιοδοξία. Τα επιδημιολογικά στοιχεία στην πόλη μας επιβαρύνονται. Το μοναδικό μας όπλο είναι το εμβόλιο, είναι τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας”.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!