Αναβάλλεται η εκδήλωση της Τετάρτης 27/10 στο γήπεδο ποδοσφαίρου Άνω Ηλιούπολης για την Παρασκευή 29/10 λόγω της απώλειας της Φ. Γεννηματά

 


Ο Δήμος Παύλου Μελά εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Φώφης Γεννηματά και συμμετέχοντας στο πένθος για την απώλεια της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, με απόφαση του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη αναβάλλει την προγραμματισμένη εκδήλωση της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Γήπεδο της Άνω Ηλιούπολης.

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την Τετάρτη, ημέρα της κηδείας της Φώφης Γεννηματά, κηρύσσεται εθνικό πένθος.

-------------------------------

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Αθλητισμού Παντελής Νιγδέλης και η Διεύθυνση Αθλητισμού - Πολιτισμού - Παιδείας ανακοινώνουν ότι τα εγκαίνια για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο αναβαθμισμένο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Άνω Ηλιούπολης, Ιθάκης και 17ης Νοέμβρη θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου και ώρα 17.00.

Στην εκδήλωση θα διοργανωθεί τουρνουά ποδοσφαίρου με τις Ακαδημίες του τόπου μας και συγκεκριμένα με τα ηλικιακά τμήματα Κ9 και Κ10.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων θα τιμηθεί ο συμπολίτης μας Μπάμπης Χαλκίδης για την πολυετή ανιδιοτελή προσφορά του ως Πρόεδρος και μέλος διοικήσεων σε συλλόγους της Ηλιούπολης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!