Άρχισε η υποβολή των αιτήσεων των υπαλλήλων για μετατάξεις και αποσπάσεις Β΄ Κύκλου 2021 - Οι θέσεις στο Δήμο Ωραιοκάστρου

 


Άρχισε η υποβολή των αιτήσεων των υπαλλήλων για μετατάξεις και αποσπάσεις Β΄ Κύκλου 2021 - Οι θέσεις στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι από το υπουργείο Εσωτερικών αναρτήθηκαν τα αιτήματα των φορέων για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων με μετάταξη και αναγκών με απόσπαση στο πλαίσιο του Β΄ Κύκλου 2021 του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας (ΕΣΚ).

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου συμμετέχει στον Κύκλο του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας, καθώς κατέθεσε αίτημα για την κάλυψη κενών θέσεων στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Εσωτερικών, στη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού - Τμήμα Κινητικότητας.

Το υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε για τον Δήμο Ωραιοκάστρου 35 θέσεις για μετατάξεις υπαλλήλων.

Στόχος της συμμετοχής του Δήμου Ωραιοκάστρου στον Κύκλο Κινητικότητας είναι η κάλυψη των κενών θέσεων που υπάρχουν στις υπηρεσίες, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία τους και τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται προς τους πολίτες.

Το υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε σχετική εγκύκλιο με οδηγίες προς τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους του Β΄ Κύκλου Κινητικότητας έτους 2021.

Διευκρινίζεται πως κάθε ενδιαφερόμενος υπάλληλος, που έχει δικαίωμα συμμετοχής, δύναται να υποβάλει αίτηση από τις 17 έως και τις 28 Νοεμβρίου 2021.

Στην εγκύκλιο αναφέρεται:

Δείτε αναλυτικά στον παρακάτω σύνδεσμο

https://oraiokastro.gr/archise-i-ypovoli-ton-aitiseon-ton-ypallilon-gia-metataxeis-kai-apospaseis-v%ce%84-kyklou-2021-oi-theseis-sto-dimo-oraiokastrou/


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!