Σ. Αναστασιάδης: Το 2022 έτος επαναφοράς της ελληνικής οικονομίας σε συνθήκες κανονικότητας


 Σ. Αναστασιάδης: Το 2022  έτος επαναφοράς της ελληνικής οικονομίας σε συνθήκες κανονικότητας

 

Ως προϋπολογισμό επαναφοράς της ελληνικής οικονομίας σε συνθήκες κανονικότητας, χαρακτήρισε ο βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης τον Προϋπολογισμό του 2022, στη σημερινή του τοποθέτηση, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022

Ο κ. Αναστασιάδης ,  μίλησε για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Προϋπολογισμού του 2022,  ο οποίος όπως  είπε παρά το γεγονός ότι διανύσαμε και εξακολουθούμε να διανύουμε μια δύσκολη οικονομικά αλλά και κοινωνικά περίοδο  λόγω της πανδημίας, η  υλοποίησή του θα συμβάλει ώστε η χώρα οικονομικά να είναι πιο ανθεκτική, κοινωνικά ακόμη πιο δίκαιη και εθνικά ακόμη πιο ισχυρή.

 

 Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ,  αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Χώρα από τις εκλογές του Ιουλίου 2019 και στις μέχρι τώρα παρεμβάσεις  της κυβέρνησης που στήριξαν  την οικονομία και την κοινωνία στην περίοδο της πανδημίας το 2020 και το 2021, στο μεταρρυθμιστικό της έργο που παρά τις αντίξοες συνθήκες δεν σταμάτησε και στην σπουδαιότητα της αξιοποίησης  των Ευρωπαϊκών πόρων από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης.

Για τον Προϋπολογισμό του 2022, υπογράμμισε πως , κινείται πάνω στους άξονες και τις προτεραιότητες της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης,  καταγράφει την επιστροφή της χώρας σε κανονικότητα και θέτει τις βάσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

 «Το 2022 αναμένεται έτος ολικής επαναφοράς της ελληνικής  οικονομίας σε συνθήκες κανονικότητας…βλέπουμε πως έχουμε έναν Προϋπολογισμό, που με τις προβλέψεις του έρχεται να στηρίξει και να ανακουφίσει περαιτέρω το σύνολο της κοινωνίας, δημιουργεί ανάπτυξη, δίνοντας όραμα και ελπίδα σε κάθε πολίτη, στις οικογένειες, στους νέους, στις επιχειρήσεις, στους αγρότες» κατέληξε.

 

Κατεβάστε την ομιλία.

https://savvas-anastasiadis.gr/omilia-stin-4i-synedriasi-tis-diarkoys-epitropis-oikonomikon-ypotheseon-gia-to-s-n-toy-ypoyrgeioy-oikonomikon-schetika-me-tin-kyrosi-toy-kratikoy-proypologismoy-oikonomikoy-etoys-2022-26-11-2021/

 

Κατεβάστε το video.

https://www.youtube.com/watch?v=vUoWwUIQBk8


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!