Ο.Α.Σ.Θ.: 38 επιπλέον λεωφορεία στη διάθεση του επιβατικού κοινού

 


38 επιπλέον λεωφορεία

στη διάθεση του επιβατικού κοινού

 

Δείτε video με πλάνα από τα νέα λεωφορεία 

Τριάντα οκτώ επιπλέον λεωφορεία κυκλοφορούν από σήμερα, Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας περαιτέρω τον στόλο του ΟΑΣΘ. Πρόκειται για την δεύτερη ομάδα λεωφορείων που κυκλοφόρησαν, από τα συνολικά 80 που προμηθεύτηκε πρόσφατα ο Οργανισμός μέσω leasing. Υπενθυμίζεται ότι 22 νέα λεωφορεία άρχισαν να κυκλοφορούν στις 22 Σεπτεμβρίου και ακόμη 19 στις 23 Σεπτεμβρίου.

Τα νέα λεωφορεία δρομολογήθηκαν σε γραμμές τόσο της Δυτικής, όσο και της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και λειτουργούν ενισχυτικά εκεί όπου υπάρχει αυξημένη ζήτηση.

Με την προσθήκη των λεωφορείων αυτών, στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης δρομολογούνται πλέον καθημερινά περί τα 400 οχήματα, ενώ συνολικά, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, μαζί με τα 125 λεωφορεία των ΚΤΕΛ, κυκλοφορούν περισσότερα από 500 λεωφορεία.

«Ο ΟΑΣΘ υλοποιεί τη δέσμευσή του για ανάταξη της αστικής συγκοινωνίας στην Θεσσαλονίκη. Μέσα σε περίπου δύο χρόνια ο στόλος υπερδιπλασιάστηκε και από τα μόλις 235 λεωφορεία που κυκλοφορούσαν τον Ιούλιο του 2019, σήμερα διατίθενται περισσότερα από 500», υπογραμμίζει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας.

 

Η εξέλιξη του στόλου αστικών λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη

Ιούλιος 2019: Κυκλοφορούν 235 λεωφορεία ημερησίως

Αύγουστος 2019: Κυκλοφορούν 314 λεωφορεία ημερησίως

Μάρτιος 2020: Προστίθενται στον στόλο 125 λεωφορεία των ΚΤΕΛ

Σεπτέμβριος 2020: Προστίθενται 50 λεωφορεία από τη δωρεά του Δήμου Θεσσαλονίκης

Οκτώβριος 2020: Προστίθενται 180 λεωφορεία από την πρώτη φάση του leasing

Σεπτέμβριος 2021: Προστίθενται 42 λεωφορεία από την δεύτερη φάση του leasing

Νοέμβριος 2021: Προστίθενται 38 λεωφορεία από την τελική φάση του leasing

 

 

Δείτε εδώ το video με τη δήλωση

https://www.youtube.com/watch?v=jpDkN1S4Vjg

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!