Δυνατός ο ΑΡΗΣ νικησε 83-78 τον Ηρακλή στην παράταση

 


Με αυξημένη ταχύτητα απο τα .... αποδυτηρια ξεκινησε  ο ΑΡΗΣ και προηγήθηκε με 12-3. Απο εκεινη την στιγμη και μετα τα πολλά λαθη έφεραν τον Ηρακλή να μειωνει και να περνάει μπροστα και το δεκαλεπτο να λήγει με 13- 16 με πρωτο σκορερ απο πλευρας ΑΡΗ τον Κελυ.

Στο δευτερο δεκάλεπτο οι αλλαγες δεν βοήθησαν την ομαδα με αποτέλεσμα ο Ηρακλης να αυξησει την διαφορα +13 π. Η πιεση του ΑΡΗ ομως στο τελευταιο 1.30 οδηγησε στην μειωση του σκορ σε 32-37.


Με καλάθι και φάουλ του Τζουστον αλλά και νεο καλάθι του ίδιου παίκτη ο ΑΡΗΣ ισοφαρησε σε 37-37.

Ο ΑΡΗΣ παρα τα  λάθη του συνέχισε να ειναι μπροστα στο σκορ  45-41 και 49-48.

Οι δυο ομαδες συνεχισαν να έχουν βραχεια κεφαλή και το τρίτο δεκαλεπτο έληξε με 60-56.

 Στο τεταρτο δεκάκεπτο ο ΑΡΗΣ διατηρουσε μια διαφορά 3-5 πόντων. 


Μια ανέλπιστη διακοπή προέκυψε στο 8.18' του τέταρτου δεκαλέπτου, οταν ένας φίλαθλος στην θ2 λυποθύμησε - κατέρευσε  και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε εκτος γηπέδου με το φορείο και στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Το παιχνίδι συνεχιστηκε στον ιδιο ρυθμό και στο 3.04' μια λάθος επαναφορά του Κάουαν εδωσε την ευκαιρία στον Ηρακλή να περασει μπροστά με 67-69.

Με αρκετά λάθη ο ΑΡΗΣ επιθετικά δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς το καλάθι και ο Ηρακλης 1.53' πριν την ληξη μεγαλωσε την διαφορα 67-73.

Στα 36.7" ο ΑΡΗΣ με καλάθι και φαουλ ισοφαρίζει το παιχνιδι και με ένα επιθετικο φαουλ που κερδισε ο Καουαν πηρε και την κατοχη 18.2" πριν την ληξη. Μια λάθος πάσα του Κλοπουτσαρ και ενα αστοχο σούτ απο πλευρας Ηρακλη οδηγησαν το παιχνιδι στην παράταση. Σκορ τέταρτης περιόδου 73-73.

Ενα ξεσπασμα του ΑΡΗ τον εφερε μπροστα με 82-75. Στο ίδιο μοτίβο συνεχισε ο ΑΡΗΣ και τελικα πηρε το παιχνίδι με 83-78. Χαρακτηριστικό της πολύ δυνατής άμυνας του ΑΡΗ στην παράταση είναι οι μόλις 2 πόντοι που πέτυχε ο Ηρακλής.

Πρώτος σκορερ ο Κελυ με 27π και ακολουθουν Γκλομπουτσαρ 15π, Γουιλιαμς 13π και Κάουν 12π.

Η ομάδα του ΑΡΗ παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 1.53' περίπου πριν την λήξη του αγώνα με 6 πόντους έδειξε πολλά ψυχικά αποθέματα και καρδιά και μπόρεσε και γύρισε το παιχνίδι. Φαίνεται πλέον οτι χτίζεται κα΄τι πολύ καλό στον ΑΡΗ.










 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!