Το Δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου επισκέφτηκε ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης

 


Το Δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου επισκέφτηκε

ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης

 

 

            Συνάντηση εργασίας με τον Ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη είχε στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου, ο Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, παρουσία του Αναπληρωτή Δημάρχου Κώστα Σωτηράκη και του Αντιδημάρχου Οικονομικών Κώστα Αμανατιάδη.

            Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Ανδρουλάκη για τα μεγαλύτερα προβλήματα του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας, δίνοντας έμφαση στις προσπάθειες διεκδίκησης αναπτυξιακών έργων και εξασφάλισης υποδομών που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής αλλά και στην αναπτυξιακή προοπτική της πόλης.

            Επίκεντρο της συνάντησης αποτέλεσε η συμμετοχή του Δήμου στο νέο ΕΣΠΑ αλλά και η εξασφάλιση σημαντικών χρηματοδοτήσεων, στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδιασμού της διοίκησης του Δήμου, μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης.

            Ο Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε πως στηρίζει τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής και διαβεβαίωσε πως θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην προώθηση των ζητημάτων και των διεκδικήσεων του δήμου, ώστε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ευρωπαϊκές προκλήσεις.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!