Δ. Αμπελοκήπων - Μενεμένης: Πρόγραμμα εκπαίδευσης στις Α' βοήθειες για το προσωπικό του δήμου.


 Η γνώση είναι δύναμη! Ένα ειδικό προγραμμα εκπαίδευσης για το προσωπικό του δήμου μας! Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και στο μάθημα ήταν παρών ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Μανώλης Ιωαννίδης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας κ. Παπαδήμας Τάσος.


1η  φάση : BLS/AED course

Σάββατο 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021, ώρες 09.00 έως 14.30
Κατά την 5ωρη εκπαίδευση, οι εκπαιδευόμενοι έμαθαν, πάνω σε εκπαιδευτικά προπλάσματα, τη δεξιότητα της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, την ασφαλή χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, τη δεξιότητα αντιμετώπισης πνιγμονής (απόφραξης αεραγωγού από ξένο στερεό σώμα) και τη πλάγια θέση ασφαλείας.
2η  φάση : ALL INCLUSIVE FIRST AID course (ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ)
Σάββατο 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021, ώρες 09.00 έως 14.30
Κατά την επίσης 5ωρη εκπαίδευση, οι εκπαιδευόμενοι θα μάθουν πως να αντιμετωπίζουν καταστάσεις στις οποίες εύκολα μπορεί να βρεθούν καθημερινά, όπως π.χ. να αναγνωρίζουν  αιμορραγίες, ρινορραγίες, σακχαρώδη διαβήτη, επιληπτικά επεισόδια, εγκαύματα, κατάγματα, εγκεφαλικά επεισόδια, λιποθυμίες, δηλητηριάσεις κ.α., αλλά και να τα αντιμετωπίζουν με σωστό και ασφαλή τρόπο μέχρι την άφιξη των επαγγελματιών υγείας (ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΕΚΑΒ).




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!