Ο τερματικός σταθμός της λεωφορειακής γραμμής 38 Ευκαρπίας μεταφέρεται στην Πλατεία Αριστοτέλους από 1-1-2022

 


Ο τερματικός σταθμός της  λεωφορειακής γραμμής 38 Ευκαρπίας μεταφέρεται στην Πλατεία Αριστοτέλους από 1-1-2022


 

Κατόπιν αιτήματος της Διοίκησης του Δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη και διαβούλευσης που ακολούθησε, ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) αποφάσισε και ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 1-1-2022 αλλάζει ο τερματικός σταθμός της λεωφορειακής γραμμής 38 (Ν.Σ.Σ-Ευκαρπία) και μεταφέρεται από τον Σταθμό στην Αριστοτέλους (Ευκαρπία -    Αριστοτέλους).

 

Ο Οργανισμός αποφάσισε την τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής Νο 38 και τη μετονομασία της σε γραμμή «Ν. Ευκαρπία - Αριστοτέλους».

 

Η λεωφορειακή γραμμή Νο 38 κατά τη μετάβασή της από τη Νέα Ευκαρπία προς την πλατεία Αριστοτέλους θα ακολουθεί τη διαδρομή: υφιστάμενη διαδρομή, οδός Λαγκαδά, αριστερόστροφος ελιγμός στην οδό Εγνατία, πλατεία Αριστοτέλους (ivr: 1044).

 

Κατά την επιστροφή της θα ακολουθεί τη διαδρομή: πλατεία Αριστοτέλους, οδός Εγνατία, δεξιόστροφος ελιγμός στην οδό Λαγκαδά, υφιστάμενη διαδρομή.

Η λεωφορειακή γραμμή θα πραγματοποιεί όλες τις υφιστάμενες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής της εκτός από τη στάση «ΑΛΚΑΖΑΡ (ivr: 1042).


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!