Συναυλία της ορχήστρας Big Band του Συλλόγου Μουσικών Β. Ελλάδος στον Λευκό Πύργο

 


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ BIG BAND

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Με αφορμή την συμπλήρωση των 100 χρόνων ζωής και δράσης, ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανασύσταση της ορχήστρας του με το όνομα «Big Band», την οποία και θα παρουσιάσει σε μια συναυλία στο κοινό της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 24/12 και ώρα 12.00 μ.μ. στον Λευκό Πύργο.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη εμφάνιση της ορχήστρας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της διαδικτυακής συναυλίας του Συλλόγου «Φύσηξε ο Βαρδάρης», έρχεται η στιγμή να παρουσιαστεί ανοιχτά στο κοινό της πόλης με ένα ρεπερτόριο το οποίο περιλαμβάνει κομμάτια από την χρυσή εποχή των Big Bands του προηγούμενου αιώνα (Duke Ellington, Benny Goodman, Glenn Miller κ.α.), ενορχηστρώσεις για μεγάλα σύνολα, κομματιών της επόμενης εποχής της jazz και της soul-funk μουσικής (Herbie HancockChick Correa κ.α.), μουσικές από τον διεθνή κινηματογράφο αλλά και σύγχρονα κομμάτια γραμμένα από τα μέλη της ορχήστρας αποκλειστικά για αυτό το σύνολο.

Για τον Σύλλογο μας είναι Γιορτή και Διεκδίκηση αυτή η δράση.  Σκοπός μας είναι η Big Band, να κερδίσει μια πιο μόνιμη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και της χώρας γενικότερα.

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου καλούμε όλους όσοι παρευρίσκονται στην πόλη μας, στις 12 η ώρα το μεσημέρι, στην σκιά του συμβόλου της πόλης μας τον Λευκό Πύργο, να συμμετάσχουν στην Γιορτή μας.

 

Στην συναυλία μας θα συμμετέχει και η Σχολή Χορού «Ria Dance by Ria Leontaridou».

 

 

 

 

 

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!