Δ. Παύλου Μελά: Επίσκεψη στις παιδιατρικές κλινικές των Νοσοκομείων Παπαγεωργίου και Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης

 Τα Χριστούγεννα είναι ημέρες χαράς και αγάπης, μέρες σπιτικής θαλπωρής και γιορτινής ατμόσφαιρας. Αυτή την ατμόσφαιρα προσπάθησαν να ‘’μεταφέρουν’’ η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, το Τμήμα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και οι κοινωνικές δομές του Δήμου Παύλου Μελά που επισκέφθηκαν τις Παιδιατρικές Κλινικές των Νοσοκομείων Παπαγεωργίου και Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης προκειμένου να βρεθούν δίπλα στα παιδιά που νοσηλεύονται, μακριά από τα σπίτια τους.

Η Αντιδήμαρχος Χαρά Αμανατίδου και οι εργαζόμενοι από τις δομές Κοινωνικό Φαρμακείο, Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο, πρόσφεραν στα παιδιά, είδη ατομικής υγιεινής, αντισηπτικά gel χεριών, βιβλία, παραμύθια και εορταστικές κάρτες με τις πιο ζεστές ευχές για ευτυχισμένο 2022 με υγεία και αγάπη.

Με τη δράση αυτή, οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Παύλου Μελά θέλησαν να μοιραστούν τη χαρά των ημερών με τα παιδιά και τους γονείς τους, να τους ευχηθούν ταχεία ανάρρωση και μια πολύ καλή χρονιά χωρίς προβλήματα, με αισιοδοξία, ελπίδα και χαρά.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ευχαριστεί θερμά 

την Εταιρεία Delopoulos S.A. για τη χορηγία αντισηπτικών gel χεριών, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Στέφανο Βάρφη για τα βιβλία και τα παραμύθια που προσέφερε, τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου “Αστεράκια”, ”Γλαροπούλια”, “Λαγουδάκια” , “Λιλιπούτειοι” για τις όμορφες κάρτες και τον Παιδικό Σταθμό “Παιδική Στέγη Λαδένη” για τα χριστουγεννιάτικα καράβια, τα οποία δωρίστηκαν στο προσωπικό των νοσοκομείων. Η συνδρομή όλων ήταν ανεκτίμητη!

Όλοι μαζί ας ευχηθούμε η χρονιά που έρχεται να είναι γεμάτη με αληθινά παιδικά χαμόγελα, σύμβολα της αθωότητας και της αισιοδοξίας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!