Γεύματα αγάπης από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Παύλου Μελά

 


Μόλις μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα, σε μια κοινωνία που λαχταρά μία έκφραση αγάπης, η «Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος» ένωσε τις δυνάμεις της με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και το Τμήμα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για να προσφέρουν γεύμα αγάπης σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, 125 συμπολίτες μας έγιναν πρωταγωνιστές στο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι και παρέλαβαν από το Σημείο Προσφοράς και Εθελοντισμού στη Νικόπολη ένα πλήρες γεύμα το οποίο παρασκευάστηκε με καλή διάθεση, όρεξη για δημιουργία και εκλεκτά υλικά από σεφ -μέλη της Λέσχης.

Οι ωφελούμενοι δέχτηκαν με ευχάριστη έκπληξη το μενού το οποίο περιελάμβανε ορεκτικό (σούπα βελουτέ), σαλάτα εποχής, κυρίως πιάτο (γαλοπούλα με ριζότο και πατάτες), επιδόρπιο (γλυκό) και ψωμί.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Χαρά Αμανατίδου ευχαριστεί θερμά τα μέλη της Λέσχης για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν να στηρίξουν ευπαθείς οικογένειες που κατοικούν στο δήμο.


Είναι μια παραδειγματική κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης, η οποία συνάδει με το πνεύμα των Χριστουγέννων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!