Ο Υφυπουργός Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλος, στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ, στο Φοίνικα

 


Ο Υφυπουργός Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλος,

στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ, στο Φοίνικα

 

Δείτε video με πλάνα από την επίσκεψη του Υφυπουργού

 

Το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στο Φοίνικα, επισκέφθηκε σήμερα, για να συνομιλήσει με εργαζόμενους και να ανταλλάξει ευχές ενόψει του νέου έτους, ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας, που τον υποδέχθηκε μαζί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και υπηρεσιακούς παράγοντες του Οργανισμού, τον ενημέρωσε για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον ΟΑΣΘ.


Ανάμεσα σε αυτές, είναι η θεαματική αύξηση στην επικύρωση των εισιτηρίων, μέχρι και 50% σε ημερήσια και μέχρι 40% σε εβδομαδιαία βάση, που επιτεύχθηκε με την εφαρμογή του πρωτοποριακού προγράμματος των «Στάσιμων Ελεγκτών».

Όπως και για το ολοκληρωμένο σύστημα εισροών εκροών που διαθέτει και λειτουργεί τους τελευταίους μήνες ο Οργανισμός.

Ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις αυτές, τονίζοντας ότι «στόχος και δικός μου και του Υπουργού Κώστα Καραμανλή, είναι να παρέχουμε βελτιωμένες, σύγχρονες υπηρεσίες προς την κοινωνία και τους πολίτες».


Ο Γιώργος Σκόδρας αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμα ενίσχυσης του στόλου των αστικών συγκοινωνιών, με το οποίο προστέθηκαν στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία δύο χρόνια 440 λεωφορεία, «κάτι που συντελεί ώστε ο ΟΑΣΘ να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στην πόλη και τους κατοίκους της. Η βελτίωση αυτή νομίζω ότι είναι ορατή».

 

Δείτε εδώ το video

https://www.youtube.com/watch?v=b8BXtxfQfWs


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!