Ο ΟΑΣΘ μετέφερε παιδιά από τον «Φάρο του Κόσμου» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

 


Ο ΟΑΣΘ μετέφερε παιδιά από τον «Φάρο του Κόσμου»

στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

 

 

Με μεγάλη χαρά ο ΟΑΣΘ ανταποκρίθηκε στο αίτημα του «Φάρου του Κόσμου», να μεταφέρει παιδιά από τον Δενδροπόταμο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παρακολουθήσουν παιδική παράσταση.

Το ραντεβού κλείστηκε έξω από το Γυμνάσιο Δενδροποτάμου και περίπου 30 παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών με χαρά, γέλια και ανυπομονησία, ανέβηκαν στο λεωφορείο για να μεταφερθούν στο Μέγαρο Μουσικής.

Οι χαρωπές φωνές τους μετατράπηκαν σε επιφωνήματα, όταν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ τους πρόσφεραν δώρα για τα Χριστούγεννα, προκειμένου να έχουν ένα ενθύμιο από τον Οργανισμό. Πράγματι, τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και συμφώνησαν ότι μέσα στις γιορτές θα παίξουν με τα επιτραπέζια παιχνίδια που πήραν. Στη διαδρομή, η οποία λόγω των κυκλοφοριακών συνθηκών που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη σε αυτή τη γιορτινή περίοδο διήρκησε πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο, το λεωφορείο «πλημμύρισε» από φωνές, στίχους και μελωδίες, αφού τα παιδιά από το συνοικισμό του Δενδροποτάμου, με αστείρευτο κέφι, τραγουδούσαν ασταμάτητα.

Οι εθελοντές του «Φάρου του Κόσμου», του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων, ήταν όπως πάντα άγρυπνοι φρουροί των παιδιών, ορισμένα εκ των οποίων πήγαν για πρώτη φορά στη ζωή τους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ενώ επίσης για πρώτη φορά κάποια από αυτά, ανέβηκαν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

«Ανταποκριθήκαμε με μεγάλη χαρά στο αίτημα για τη μετακίνηση των μικρών συμπολιτών μας από τον ‘‘Φάρο του Κόσμου’’, ενός φορέα ο οποίος αποτελεί έναν πραγματικό φάρο αγάπης, ανθρωπιάς, αλληλεγγύης», σημείωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, καθηγητής Γιώργος Σκόδρας. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!