Δήλωση Υφυπουργού Εσωτερικών, κ. Σταύρου Καλαφάτη για την Πρωτοχρονιά - Αντάλλαξε ευχές με αστυνομικούς


 Δήλωση Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη για την Πρωτοχρονιά - Αντάλλαξε ευχές με αστυνομικούς

Καλαφάτης: «Έχουμε τη σιγουριά ότι οι δυσκολίες και αβεβαιότητες που άφησε πίσω του το 2021 δε θα κρατήσουν πολύ»

 

Στην Επίσημη Δοξολογία για την έλευση του Νέου Έτους, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, παρέστη, ως Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για Θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης.

 

Αμέσως μετά τη Δοξολογία, ο κ. Καλαφάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

“Η νέα χρονιά ξεκινά με τις  δυσκολίες και τις αβεβαιότητες που αφήνει πίσω του το 2021. Έχουμε, ωστόσο, τη σιγουριά ότι δεν θα κρατήσουν πολύ. Ότι το 2022 θα φέρει το τέλος της πανδημίας και θα επαναφέρει την κανονικότητα  που στερηθήκαμε. Ότι η χώρα μας θα συνεχίσει το δρόμο της οικονομικής ανάκαμψης και της κοινωνικής συνοχής. Με ακόμη καλύτερες προοπτικές ατομικής προκοπής και συλλογικής προόδου. Με εθνική αυτοπεποίθηση και απόλυτη διασφάλιση των δικαίων και των δικαιωμάτων μας. 

Εύχομαι,  πρώτα από όλα, υγεία σε όλες και όλους.  Και κάθε καλό για την καθεμιά και τον καθένα. Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά!”.

 

Στη συνέχεια ο κ. Καλαφάτης επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου στην πλατεία Αριστοτέλους, το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου στην οδό Δωδεκανήσου, τη διμοιρία των ΜΑΤ που εδρεύει έξω από το Τουρκικό Προξενείο και το Φυλάκιο Πύλης του Διοικητηρίου και αντάλλαξε ευχές για το νέο χρόνο με τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι, σήμερα, δεν εορτάζουν με τις οικογένειές τους, αλλά βρίσκονται, όπως κάθε μέρα, στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!