Δ. Ωραιοκάστρου: Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης σε Ν. Φιλαδέλφεια και Μεσαίο

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης σε Ν. Φιλαδέλφεια και Μεσαίο

Ένα σημαντικό έργο υποδομής για τους κατοίκους των Κοινοτήτων Νέας Φιλαδέλφειας και Μεσαίου θέτει σε τροχιά υλοποίησης η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στο Δήμο Ωραιοκάστρου. Σήμερα το μεσημέρι υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στις δύο Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας.

Η σύμβαση για την κατασκευή του έργου υπογράφηκε στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου από τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ως «φορέας υλοποίησης του έργου», την πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου (ΔΕΥΑΩ), Εύη Κυριακίδου-Βέσκου, ως «κύριος του έργου» και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «ΤΕΔΡΑ Ανώνυμος Τεχνική Περιβαλλοντική Εταιρεία - TEDRA», Γιάννη Τόλιο, ως «ανάδοχος του έργου».

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών, Χαράλαμπος Καζαντζίδης και Αγροτικής Ανάπτυξης και Δ.Ε. Καλλιθέας, Αριστείδης Λαζαρίδης, και ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας, Νίκος Γιαϊλατζόγλου.

«Ικανοποιούμε ένα δίκαιο και πάγιο αίτημα των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας και του Μεσαίου, που θα αναβαθμίσει και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους. Σήμερα, με την υπογραφή της σύμβασης, κάναμε το πρώτο βήμα για την κατασκευή ενός σύγχρονου δικτύου αποχέτευσης στις δύο περιοχές. Προηγήθηκαν ο Πεντάλοφος και η Νεοχωρούδα. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες και περίπου σε ένα χρόνο οι κάτοικοι θα μπορούν να συνδεθούν με το νέο δίκτυο. Υλοποιούμε έργα προς όφελος των δημοτών μας και κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Προχωράμε με προγραμματισμό και ολοκληρωμένο σχέδιο για να αναβαθμίσουμε τον Δήμο μας και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών», είπε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Χαράλαμπος Καζαντζίδης.

«Οι κάτοικοι στη Ν. Φιλαδέλφεια και το Μεσαίο θα αποκτήσουν δίκτυο αποχέτευσης, ένα έργο που αποτελούσε αίτημα πολλών ετών», είπε ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Δ.Ε. Καλλιθέας, Αριστείδης Λαζαρίδης.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής που θα ωφελήσει τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας, θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας και, παράλληλα, στην προστασία του περιβάλλοντος», ανέφερε ο πρόεδρος της Κοινότητας Ν. Φιλαδέλφειας, Νίκος Γιαϊλατζόγλου.

«Εκτιμούμε ότι σε περίπου ένα χρόνο το έργο θα έχει ολοκληρωθεί και οι κάτοικοι θα μπορούν να συνδεθούν με το δίκτυο αποχέτευσης», ανέφερε η πρόεδρος της ΔΕΥΑΩ, Εύη Κυριακίδου - Βέσκου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!