Ειδικές συνεδριάσεις εκλογής νέου Προεδρείου του Περιφ. Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας, των μελών της Οικον. Επιτροπής και της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσ/νίκης


 Ειδικές συνεδριάσεις εκλογής νέου Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας και της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης

 

          Ειδικές συνεδριάσεις για την εκλογή του νέου Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και για τη νέα σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα.

          Συγκεκριμένα, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00’ το μεσημέρι, στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” (Λεωφόρος Στρατού 3, Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να εκλέξουν το νέο Προεδρείο του οργάνου.

          Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία για την εκλογή των νέων μελών της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

          Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και των υγειονομικών πρωτοκόλλων που είναι σε ισχύ.

         

          Μία μέρα μετά, τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, στις 17.00’, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Κτίριο Διοίκησης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Βίλα Αλλατίνι, Β. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση για την ανάδειξη των μελών της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, στην οποία θα συμμετέχουν μόνο οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

          Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και των υγειονομικών πρωτοκόλλων που είναι σε ισχύ.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!