Υπογράφηκε η σύμβαση για την Πολεοδομική μελέτη Επέκτασης - Αναθεώρησης και Πράξης Εφαρμογής στην περιοχή Ελπίδος της ΔΕ Πολίχνης

 


Ο Δήμος Παύλου Μελά συνεχίζει να βάζει αποφασιστικά τα θεμέλια για την ολοκλήρωση του πολεοδομικού σχεδιασμού της πόλης και τους κανόνες που θα καθορίσουν την οικιστική και οικονομική ανάπτυξη των ΔΕ Σταυρούπολης, Πολίχνης και Ευκαρπίας.

Με την υπογραφή της σύμβασης για την Πολεοδομική μελέτη Επέκτασης - Αναθεώρησης και Πράξης Εφαρμογής στις ΠΕ 1, 3, 6, 7 της Δημοτικής Ενότητας Πολίχνης ξεκινάει η διευθέτηση του θέματος του εκτός σχεδίου τμήματος στην περιοχή Ελπίδος, η σύνταξη κτηματογραφικών διαγραμμάτων και κτηματολογικών πινάκων.


«Με την υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης ξεκινάει η διευθέτηση του θέματος του εκτός σχεδίου τμήματος της περιοχής Ελπίδος, με την ένταξη του μεγαλύτερου μέρους της στο σχέδιο ως χώρου πρασίνου (Πάρκο Πόλης) και με τη δημιουργία μικρών τμημάτων κατοικίας. Σκοπός μας είναι να μην δημιουργούνται πολεοδομικές ασάφειες και να μην υπάρχουν περιοχές στο εσωτερικό του οικιστικού ιστού της Πολίχνης, οι οποίες στερούνται πολεοδομικού σχεδιασμού και οργάνωσης» 
δηλώνει ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!