Οκτώ οι συλλήψεις για την δολοφονία του 19χρονου Αλκη

 


Οκτώ έφτασαν οι συλλήψεις των αστυνομικών αρχών στη Θεσσαλονίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού  όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pressaris.gr.

Παράλληλα εκδόθηκαν δέκα εντάλματα με άτομα που ταυτοποιήθηκαν ως συμμετέχοντες στην δολοφονική ενέδρα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες.

Remaining Time 0:00
 

Αρχικά η αστυνομία ανακοίνωσε τέσσερις συλλήψεις μετά τα δέκα εντάλματα που εκδόθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, πρόκειται για τρεις Έλληνες και έναν Αλβανικής καταγωγής, ηλικίες 20-23 ετών. Οι τρεις εξ αυτών φέρεται να έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές. Όλες οι συλλήψεις έχουν γίνει στην Θεσσαλονίκη. Θεωρούνται σεσημασμένοι για οπαδική βία.

Στην συνέχεια με νέα ανακοίνωσή της η ΓΑΔΘ ενημέρωσε για δύο νέες συλλήψεις. Πρόκειται για δύο 20χρονους Έλληνες.

Η πρώτη ανακοίνωση της ΓΑΔΘ

Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) Εντάλματα σύλληψης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Η δεύτερη ανακοίνωση της ΓΑΔΘ

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, που εκδόθηκε νωρίτερα από την Υπηρεσία μας, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο ακόμη Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου, που έλαβε χώρα στην περιοχή Χαριλάου, την 01-02-2022.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

H τρίτη ανακοίνωση της ΓΑΔΘ

Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι (6) ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, ως εμπλεκόμενα στην προαναφερόμενη υπόθεση. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Οι έρευνες συνεχίζονται.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!