Δ. Ωραιοκάστρου: Εμβολιασμοί χωρίς ραντεβού σε Λητή, Δρυμό και Μελισσοχώρι από Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Εμβολιασμοί χωρίς ραντεβού σε Λητή, Δρυμό και Μελισσοχώρι από Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού

Στη Λητή, στο Δρυμό και στο Μελισσοχώρι του Δήμου Ωραιοκάστρου θα βρίσκεται για δεύτερη φορά την Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022, Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού με υγειονομικό προσωπικό της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας. Οι πολίτες θα μπορούν να εμβολιαστούν χωρίς ραντεβού και όσοι πολίτες εμβολιάστηκαν στις 19 Ιανουαρίου 2022, όταν η κινητή μονάδα επισκέφθηκε για πρώτη φορά τις παραπάνω περιοχές, θα μπορέσουν να κάνουν την επαναληπτική δόση του εμβολίου κατά του Covid-19. Οι εμβολιασμοί γίνονται με το εμβόλιο της Pfizer.

Η Κινητή Μονάδα θα βρίσκεται στην περιοχή για δεύτερη φορά στο πλαίσιο της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού κατά του Covid-19 και της συνεργασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου με την 3η Υγειονομική Περιφέρεια, με στόχο τη θωράκιση της υγείας των πολιτών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εμβολιασμού, η κινητή μονάδα θα εγκατασταθεί στα σημεία ως εξής:

·        Στην Κοινότητα Λητής από τις 08.00 ως τις 10.00

·        Στο Αγροτικό Ιατρείο της Κοινότητας Δρυμού από τις 10.30 ως τις 12.00.

·        Στην Κοινότητα Μελισσοχωρίου από τις 12.30 ως τις 14.30.

Οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν, αλλά αδυνατούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα, θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από την Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού και το προσωπικό της 3ης Υ.ΠΕ. Θα μπορούν να προσέλθουν στα σημεία, όπου θα είναι εγκατεστημένη η Μονάδα και να εμβολιαστούν. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!