Δράση #LOVE & SHOP του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για την στήριξη της τοπικής αγοράς.


Προωθητική δράση #LOVE & SHOP του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για την στήριξη της τοπικής αγοράς.

Η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας (Ε.Γ.Ε.) του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού (ΕΜΣΕΚ) οργανώνει δράση στήριξης της τοπικής αγοράς και των καταστημάτων της, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τίτλο #LOVE & SHOP και διάρκεια 5/2-15/2.  

Η δράση  “LOVE & SHOP” αφορά μία οργανωμένη προωθητική ενέργεια που θα ολοκληρωθεί με μια μεγάλη κλήρωση στις 16/2, και καλεί τους καταναλωτές να συμμετέχουν στην μεγάλη κλήρωση, ψωνίζοντας από τα τοπικά καταστήματα που θα πάρουν μέρος σε αυτήν την δράση.

Τα δώρα του διαγωνισμού εμπνευσμένα από το κεντρικό concept της δράσης, είναι όλα ΔΩΡΑ ΓΙΑ… ΔΥΟ  & αφορούν  υπηρεσίες & προϊόντα που δόθηκαν από τις τοπικές επιχειρήσεις – χορηγούς. Τέτοια δώρα είναι : γεύματα σε εστιατόρια, υπηρεσίες μασάζ & χαλάρωσης, διανυκτερεύσεις σε όμορφους προορισμούς, επαγγελματική φωτογράφηση ζευγαριού,  custom δώρα για τα ζευγάρια κλπ).




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!