Δ. Ωραιοκάστρου: Έκκληση στους πολίτες να μη ρίχνουν αναμμένα κάρβουνα και στάχτες στους κάδους απορριμμάτων

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Έκκληση στους πολίτες να μη ρίχνουν αναμμένα κάρβουνα και στάχτες στους κάδους απορριμμάτων

Έκκληση προς τους πολίτες να μη ρίχνουν αναμμένα κάρβουνα και στάχτες από τα τζάκια και τις ξυλόσομπες στους κάδους απορριμμάτων απευθύνει η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Το τελευταίο διάστημα καινούριοι κάδοι απορριμμάτων καταστράφηκαν ολοσχερώς, όταν προκλήθηκε φωτιά από στάχτες που πετάχτηκαν στο εσωτερικό τους.

Επιπλέον, από αυτή την ενέργεια δημιουργείται κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς από τους κάδους απορριμμάτων σε παρακείμενα σταθμευμένα αυτοκίνητα ή και εκδήλωσης φωτιάς σε απορριμματοφόρα, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας.

«Καλούμε τους πολίτες να μεριμνούν, ώστε να μην εναποθέτουν μέσα στους κάδους αναμμένα κάρβουνα και στάχτες από τζάκια και ξυλόσομπες. Πέρα από τον κίνδυνο της φωτιάς πρέπει να αναλογιστούμε ότι καταστροφή των κάδων σημαίνει επίσης οικονομική επιβάρυνση του Δήμου μας», τονίζει η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!