Συνεχίζονται οι παραστάσεις της ομάδας Redicolo: Μια πραγματικά μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλουςτης Μαρίας Χατζηγεωργίου, νηπιαγωγού (συνεργάτης του avatonpress.gr)

Η ομάδα redicolo με νέες παραστάσεις στην πόλη μας  στο θέατρο Αμαλία. 

ΠΙΝΟΚΙΟ, ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙ
ΚΥΡΙΑΚΕΣ ώρα 17:00 στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑ
13, 20, 27 Φεβρουαρίου 2022

Η ιστορία που θα μας αφηγηθούν αυτή τη φορά είναι ο Πινόκιο: ένα διαφορετικό αγόρι. 

Μια πραγματικά μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους από μια πολύ καλά οργανωμένη και ταλαντούχα ομάδα κουκλοπεκτων.

Με χειροποίητες μεγάλες κούκλες φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι από τους ίδιους τους κουκλοπεκτες, με μουσική τραγούδι και χορό.

Η μέσα στην παράσταση οι ήρωες και οι κουκλοπαίκτες μιλουν στα παιδιά με απλά λόγια  για ανθρώπινες αξίες όπως η ανθρωπιά η φιλία η αλληλεγγύη. 

Το παιδικό κοινό απλά την λάτρεψε και οι γονείς την χάρηκαν. Αξίζει αναμφίβολα τόσο για τα παιδιά μας όσο και για όσους είμαστε εκπαιδευτικοί για τους μικρούς μαθητές μας.

Στο τέλος της παράστασης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις κούκλες και τους κουκλοπεκτες. Φεύγοντας πήραν μαζί ένα αναμνηστικό που εδώ η ομάδα redicolo.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!