Στοίχημα: “Φωτιά” εντός η Τουλούζ

 


Στοίχημα: “Φωτιά” εντός η Τουλούζ


Μετά από ένα πλούσιο σαββατοκύριακο γεμάτο παιχνίδια και δράση, το σημερινό κουπόνι οπαπ της Δευτέρας (07/03) είναι περιορισμένο σε επιλογές. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή πρόταση από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από τη Β’ κατηγορία της Γαλλίας και την αναμέτρηση Τουλούζ - Ντανκέρκ, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος επιλογών στην interwetten.


27η Αγωνιστική στη Ligue 2 Γαλλίας με την πρωτοπόρο Τουλούζ να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και θα προσπαθήσει να δώσει σήμερα συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Επικράτησε με 2-0 της Γκρενόμπλ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική και πανηγύρισε έτσι την τέταρτη διαδοχική της νίκη, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της στα δύο πιο πρόσφατα ματς. Πανίσχυρη στην έδρα της, έχει κερδίσει και τα τρια τελευταία ματς πρωταθλήματος, έχοντας σκοράρει από τέσσερα γκολ. 


Από την πλευρά της η Ντανκέρκ δίνει σκληρή μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, στο -1 από τη ζώνη των μπαράζ και στο -2 από τις θέσεις που εξασφαλίζουν την παραμονή. Είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, επικράτησε με 2-1 της Ντιζόν την προηγούμενη αγωνιστική και πανηγύρισε την τρίτη νίκη της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Σκοράρει αλλά και δέχεται εύκολα γκολ και αντιμετωπίζει σήμερα την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, περιμένουμε ότι θα συμβάλλει και η ίδια στο να δούμε ένα ανοιχτό ματς με γκολ. 


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!