Π. Τσακίρης: Με γοργούς ρυθμούς προχωρά το έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης σε Λητή, Δρυμό και τμήμα του Μελισσοχωρίου

 


Π. Τσακίρης: Με γοργούς ρυθμούς προχωρά το έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης σε Λητή, Δρυμό και τμήμα του Μελισσοχωρίου

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η εκτέλεση του έργου της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στη Λητή, το Δρυμό και σε τμήμα του Μελισσοχωρίου. Την πορεία υλοποίησης του έργου επιθεώρησε χθες ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Τον δήμαρχο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Μυγδονίας, Γιώργος Παραπανήσιος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Λητής, Απόστολος Χατζηαντωνίου και η πρόεδρος της ΔΕΥΑΩ, Ευδοξία Κυριακίδου - Βέσκου.

«Με ποσοστό ολοκλήρωσης 45% και εντός χρονοδιαγράμματος, προχωράει με γοργούς ρυθμούς το έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στη Λητή, το Δρυμό και σε τμήμα του Μελισσοχωρίου. Εργαζόμαστε εντατικά και μεθοδικά, ώστε επιτέλους να δώσουμε λύση στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Μυγδονίας με την ποιότητα του νερού», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Η κατασκευή του νέου δικτύου ύδρευσης θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας του νερού. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για όλους τους κατοίκους της Μυγδονίας», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Μυγδονίας, Γιώργος Παραπανήσιος.

«Το έργο συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην επίλυση του προβλήματος υδροδότησης που αντιμετωπίζουμε στη Λητή. Συνεργαζόμαστε με την διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου και την ΔΕΥΑΩ για να βελτιωθεί η ποιότητα του νερού στην περιοχή μας», είπε ο πρόεδρος της Κοινότητας Λητής, Απόστολος Χατζηαντωνίου.

«Η εκτέλεση του έργου προχωρά με ικανοποιητικό ρυθμό. Κατά την διάρκεια των εργασιών γίνονται εκσκαφές και αντικαθίστανται όλες οι παλιές σωληνώσεις του δικτύου ύδρευσης. Δήμος Ωραιοκάστρου και ΔΕΥΑΩ προχωράμε μεθοδικά, για να λύσουμε τα προβλήματα με την υδροδότηση στην Μυγδονία», ανέφερε η πρόεδρος της ΔΕΥΑΩ, Ευδοξία Κυριακίδου - Βέσκου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!