Εργασίες κοπής πρασίνου, κλαδέματος και κοπής δένδρων στην Περιφερειακή Οδό και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

 


Εργασίες κοπής πρασίνου, κλαδέματος και κοπής δένδρων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 

     Εργασίες κοπής πρασίνου, κλαδέματος και κοπής δένδρων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

          Ι. Συγκεκριμένα, στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα εκτελεσθούν οι εξής εργασίες:

-κοπής πρασίνου στην κεντρική νησίδα και στα τμήματα α) από τον ανισόπεδο κόμβο με ΠΑΘΕ (Α/Κ 16) έως τον ισόπεδο κόμβο Κορδελιού και β) από την περιοχή του νοσοκομείου «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» έως την περιοχή του νοσοκομείου «Αγίου Παύλου», με αποκλεισμό των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, από την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 έως και την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 και κατά τις ώρες 10.00 π.μ. έως και 14.00 μ.μ.

-κλαδέματος και κοπής δένδρων στην κατεύθυνση προς δυτικά, από τον ανισόπεδο κόμβο 6 (κόμβος Νεαπόλεως) έως την περιοχή του τούνελ, δεξιά της οδού και τμηματικά, από την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 έως και την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 και κατά τις ώρες 14.00 μ.μ. έως τη δύση του ηλίου.

-κλαδέματος και κοπής δένδρων στην κατεύθυνση προς ανατολικά, από τον ανισόπεδο κόμβο 6 (κόμβος Νεαπόλεως) έως την περιοχή του τούνελ, δεξιά της οδού και τμηματικά, την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 και κατά τις ώρες 10.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ.

          ΙΙ. Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών θα εκτελεσθούν εργασίες κοπής πρασίνου, κλαδέματος και κοπής δένδρων, από τον κόμβο Βούλγαρη έως την περιοχή του Ρυσίου, δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, από την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 έως την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 και κατά τις ώρες από 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου.

          Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των παραπάνω οδών για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

          Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με την Τροχαία Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!