Δ. Γκολιδάκης: Η εθελοντική προσφορά εκπληρώνει το χρέος μας προς τον συνάνθρωπο

 


Δ. Γκολιδάκης: Η εθελοντική προσφορά εκπληρώνει  το χρέος μας προς τον συνάνθρωπο 

Στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της προσφοράς στο συνάνθρωπο o ειδικός καρδιολόγος και πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης (ΝΔ) Διαμαντής Γκολιδάκης βρέθηκε στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Ακολουθώντας το παράδειγμα του μεγάλου κοινωνικού έργου της Εκκλησίας, ο Δ. Γκολιδάκης επισκέφθηκε τις Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης και Νέας Κρήνης & Καλαμαριάς, όπου προσέφερε αντισηπτικά για την κάλυψη των αναγκών των ιερών ναών των δύο Μητροπόλεων. Ο κ. Γκολιδάκης ευχαρίστησε τους Μητροπολίτες Άνθιμο και Ιουστίνο για την κοινωνική τους προσφορά και για το ανεκτίμητο πνευματικό τους έργο. ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την εταιρεία Farcom των αδελφών Σαρασίδη για την σταθερή της αρωγή σε κοινωνικές δράσεις.

Στη συνέχεια ο Διαμαντής Γκολιδάκης επισκέφθηκε τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Θεσσαλονίκης, όπου έκανε μια δωρεά με σκοπό τη στήριξη του σπουδαίου έργου που επιτελεί η Φιλόπτωχος με την καθοδήγηση της προέδρου της Άννας Τσεκούρα.

Ο κ. Γκολιδάκης δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και την περιοχή  της Τούμπας, όπου μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Τούμπας και Φίλων, το δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο και την πρόεδρο Δέσποινα Λιάπη Καρασαββίδου προσέφερε τρόφιμα και υλικά για το πασχαλινό τραπέζι σε συμπολίτες μας. Τέλος, ο Δ. Γκολιδάκης βρέθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλευρό της Δήμητρας Γερογιάννη και του Εθνικού Δικτύου Υποστήριξης και Αλληλεγγύης της Ακαδημίας Εθελοντισμού «Help Hellas», όπου προσέφερε στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στις πολύτεκνες οικογένειες.

Σε δηλώσεις του ο Διαμαντής Γκολιδάκης μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής: Η εθελοντική προσφορά εκπληρώνει τόσο το χρέος μας προς τον συνάνθρωπο όσο και τη δημιουργία ενός αλληλέγγυου κόσμου. Ο εθελοντισμός μας προσφέρει την δυνατότητα να συναισθανθούμε τον διπλανό μας και αυτές τις Άγιες Μέρες η ανάγκη μας για προσφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη και πιο σημαντική για να συμπαρασταθούμε και να συνδράμουμε τον πλησίον μας.





 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!