Σύλλογος Μουσικών Β. Ελλάδος: Roger Waters και ο Brian Eno στηρίζουν την μεγάλη αντιπολεμική συναυλία της Θεσσαλονίκης

 


Ο Roger Waters και ο Brian Eno, δύο μεγαθήρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, στηρίζουν τη μεγάλη αντιπολεμική συναυλία της Θεσσαλονίκης στις 8 Μάη, ενώ την ημέρα της συναυλίας θα προβληθεί στην πλατεία Αριστοτέλους βιντεοσκοπημένος χαιρετισμός τους.

Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος δίνει στη δημοσιότητα δύο αποσπάσματα από τα βίντεο που θα προβληθούν: 

Roger Waters (https://www.facebook.com/syllogos.mousikon/posts/4328234227278879)

Brian Eno (https://www.facebook.com/syllogos.mousikon/posts/4330769070358728)

Ευχόμαστε η παρουσία των δύο αυτών διεθνών προσωπικοτήτων να αποτελέσει έναυσμα για τη διοργάνωση μεγάλων αντιπολεμικών συναυλιών σε όλο τον πλανήτη, κόντρα στο φιλοπολεμικό κλίμα που με τεράστια ανησυχία βλέπουμε να απλώνεται παντού.

Ήρθε η ώρα ο Πολιτισμός να υψώσει το ανάστημά του απέναντι στη βαρβαρότητα. Ας αναλογιστούμε όλοι τι θα σημάνει για την ανθρωπότητα ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, που κάθε μέρα γίνεται πιο πιθανός αν δεν σταματήσει όλο αυτό άμεσα.

Η τελική λίστα των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στην αντιπολεμική συναυλία θα ανακοινωθεί την Τρίτη 3/5 σε συνέντευξη τύπου που θα δώσουν από κοινού εκπρόσωποι των διοργανωτών Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος και Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος στο Βασιλικό Θέατρο στις 12:00.

Ενημερώσεις για την Αντιπολεμική Συναυλία της Θεσσαλονίκης μπορείτε να βρίσκετε στην ανάλογη δημοσίευση του ιστοχώρου του ΣΜΒΕ (https://smve.gr/antiwar-2022/) καθώς και στην σελίδα του συλλόγου στο facebook (https://www.facebook.com/syllogos.mousikon)


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!