Από το Ηράκλειο Κρήτης ξεκίνησε το ταξίδι του Run Greece με Μέγα Χορηγό την ERGO

 


Από το Ηράκλειο Κρήτης ξεκίνησε το ταξίδι του Run Greece με Μέγα Χορηγό την ERGO

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πάνω από 2.000 αθλητών, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου, η γιορτή του μαζικού αθλητισμού «Run Greece – Ηράκλειo 2022» που προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι», τον εθελοντισμό και προβάλλει την Κρήτη, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Κρήτης, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης και μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική
 
ERGO Ασφαλιστική, μετά από 10 χρόνια άριστης συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ, είναι πλέον ο Μέγας Χορηγός και των αγώνων του Run Greece, που διοργανώνονται το 2022 σε έξι πόλεις της χώρας μας.
 
Με στόχο να αναδείξει τα οφέλη της άθλησης στην καθημερινότητά μας και να προωθήσει έναν υγιεινό τρόπο διαβίωσης, η ERGO Ασφαλιστική  βρίσκεται δίπλα στους συμμετέχοντες προσφέροντας όχι μόνο ασφαλιστικές υπηρεσίες αλλά εμψυχώνοντας κι επιβραβεύοντας την προσπάθειά τους μέχρι τον τερματισμό του αγώνα.
 


Το ταξίδι του Run Greece φέτος ξεκίνησε με αφετηρία το Ηράκλειο Κρήτης, με την ERGO να έχει ακόμα μια φορά δυναμική παρουσία με τις ομάδες ERGO Running Team και ERGO Επίσημοι Εμψυχωτές. Δεκάδες μέλη της ERGO Running Team ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους δρομείς του αγώνα, ενώ η επίσημη ομάδα Εμψυχωτών της ERGO ενίσχυσε την προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων, μέχρι τον τερματισμό.
 
Στον πρώτο αγώνα της σειράς Run Greece συμμετείχαν πάνω από 2.000 δρομείς, τηρώντας στο ακέραιο το υγειονομικό πρωτόκολλο. Να σημειωθεί ότι φέτος επέστρεψε και ο αγώνας των παιδιών στο Run Greece, μετά τη διακοπή που υπήρξε λόγω της πανδημίας. Επόμενος σταθμός του ταξιδιού είναι η Καστοριά, την Κυριακή 15 Μαΐου, με το ταξίδι ανά την Ελλάδα του Run Greece να συνεχίζεται στις 25/9 στην Αλεξανδρούπολη, στις 2/10 στα Ιωάννινα, στις 9/10 στην Πάτρα και ολοκληρώνεται στη Λάρισα, με την ERGO να βρίσκεται εκεί για να υποστηρίξει δυναμικά και αυτούς τους αγώνες.
 
Η ERGO, πιστή στη δέσμευσή της να προστατεύει και να ενισχύει κάθε έργο με αξία, γίνεται αρωγός στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα υποστηρίζοντας τα ιδανικά και τις αξίες που καλλιεργεί ο αθλητισμός μέσα από την ατομική και ομαδική άσκηση.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!