“Παίξε αλλιώς” κι έλα μαζί μας! Εκδήλωση – Παρακινητική Ομιλία στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου Σάββατο 14 Μαΐου στις 20.00

 


“Παίξε αλλιώς”  κι έλα μαζί μας!

Εκδήλωση – Παρακινητική Ομιλία στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

 Σάββατο 14 Μαΐου στις 20.00

 

            Ο εκπαιδευτικός, εμψυχωτής ομάδων και  συγγραφέας του βιβλίου  «Ευ» που διακρίθηκε ανάμεσα στα καλύτερα βιβλία της χρονιάς, Λεωνίδας Καραϊσκος, θα βρεθεί στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, για να μοιραστεί με το κοινό συναισθήματα και εμπειρίες και για να αποκαλύψει πως ο δρόμος για την επίτευξη των ονείρων και των στόχων μας δεν είναι ουτοπία, αλλά μπορεί να κατακτηθεί “αρκεί να ανακαλύψουμε το καλό στις μικρές στιγμές της καθημερινότητας”.

            Σε μια εκδήλωση – κατάθεση ψυχής που διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οίκο Key Books και το Βιβλιοπωλείο Πανίδης - το Σάββατο 14 Μαΐου στις 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57) - ο γνωστός συγγραφέας θα αποκαλύψει ιστορίες που μέσα τους κρύβουν μια μεγάλη καρδιά - εκεί που βρίσκεται το κλειδί για μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας.

 

"Παίξε Αλλιώς" κι εσύ κι έλα μαζί μας.

Γιατί η ζωή είναι παιχνίδι.

Να γίνουμε μια συντροφιά. Να θυμηθούμε όνειρα.

Να ενώσουμε καρδιές και να διδαχθούμε από καθημερινές ιστορίες που έχουν πολλά να μας πουν και να μας αποκαλύψουν το δρόμο του “Ευ" της ζωής.

Σάββατο 14 Μαΐου στις 20.00 - Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

Είσοδος ελεύθερη.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!