Π. Τσακίρης: «Πετύχαμε χρηματοδότηση 400.000 ευρώ για να αναβαθμίσουμε το δρόμο Μελισσοχωρίου-Λητής»

 


Π. Τσακίρης: «Πετύχαμε χρηματοδότηση 400.000 ευρώ για να αναβαθμίσουμε το δρόμο Μελισσοχωρίου-Λητής»

Το σημαντικό έργο της αναβάθμισης του δρόμου Μελισσοχωρίου - Λητής με νέα ασφαλτόστρωση θέτει σε τροχιά υλοποίησης η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στο Δήμο Ωραιοκάστρου. Διεκδίκησε και πέτυχε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 400.000 ευρώ, για να αναβαθμιστεί η οδός μεταξύ των Κοινοτήτων Μελισσοχωρίου και Λητής, ένα έργο που θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια και θα βελτιώσει τις μετακινήσεις των οδηγών στην Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας.

Με απόφασή της η Γενική Γραμματέας Υποδομών, Μαρία Έλλη Γεράρδη, εγκρίνει τη διάθεση ποσού ύψους 400.000 ευρώ στον Δήμο Ωραιοκάστρου για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση οδού μεταξύ οικισμών Μελισσοχωρίου - Λητής». Στην απόφαση επισημαίνεται ότι «κρίνεται απολύτως αναγκαία η υλοποίηση του έργου, προκειμένου να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια των διακινούμενων στην υπόψη οδών».

«Βήμα - βήμα κάνουμε καλύτερο τον Δήμο μας και βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Εργαστήκαμε μεθοδικά για να βάλουμε σε τροχιά υλοποίησης το έργο της αναβάθμισης του δρόμου που συνδέει το Μελισσοχώρι με τη Λητή. Πρόκειται για σημαντικό έργο, καθώς θα συμβάλλει στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και θα κάνει πιο άνετη και εύκολη την μετακίνηση των οδηγών που χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο δρόμο», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Πετύχαμε να εξασφαλίσουμε την αναγκαία χρηματοδότηση από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την κατασκευή του έργου και πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να κινήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά, με στόχο να αναβαθμίσουμε το οδικό δίκτυο του Δήμου μας και να αποδώσουμε στους κατοίκους πιο ασφαλείς και καλύτερους δρόμους», προσθέτει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!