Ο 8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού “Αυτισμός-ΕΛΠΙΔΑ” πέρασε στην ιστορία.

 


          Ο 8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού “Αυτισμός-ΕΛΠΙΔΑ” πέρασε στην ιστορία.

      Το πρωινό της Κυριακής 22 Μαΐου 2022 γέμισε χαρούμενες φωνές, χρώματα και μουσικές γύρω από τη Μονάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ , στην Παιδόπολη Ωραιοκάστρου. Χιλιάδες δρομείς κάθε ηλικίας και προέλευσης στοιχήθηκαν στην εκκίνηση για τον Αγώνα Ζωής,τον 8ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού, τον Αγώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ.

         Ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστκού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ με το Διοικητικό του Συμβούλιο και τους Εθελοντές υποδέχθηκε τους πολυάριθμους Φίλους του σε έναν αγώνα τριών διαδρομών, έναν αγώνα χαράς, άμιλλας και κεφιού που αντιφέγγιζε στα χαρούμενα μάτια των παιδιών με το μετάλλιο στο στήθος .

          Για όλην αυτή τη χαρά που για ώρες γέμιζε την περιοχή  εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, στην Αντιπεριφέρεια Υγείας, στο Δήμο Ωραιοκάστρου και στους εκπροσώπους των θεσμών που τίμησαν με την παρουσία τους τη σημερινή Γιορτή της ΕΛΠΙΔΑΣ.

       Ευχαριστούμε θερμά και τους πολυάριθμους πιστούς Χορηγούς του Αγώνα, τους Χορηγούς Τροφοδοσίας, τους Χορηγούς Επικοινωνίας που συνετέλεσαν στην επιτυχία του .

           Ιδιαίτερα ευχαριστώ στους εθελοντές Γιατρούς του Ωραιοκάστρου που υποστήριξαν τα δύο ασθενοφόρα, προσφορά στον Αγώνα, στο Κέντρο Αποκατάστασης Αθλητών στην Ομάδα της ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου, τους Ραδιο - ερασιτέχνες   της TΑRG, τα Μέλη του ΣΔΥΘ, τη μουσική και μικροφωνική κάλυψη του Αγώνα, τους ακούραστους Εθελοντές όλων των ηλικιών που κάλυψαν τις τρεις διαδρομές, την Τροφοδοσία, τις Γραμματείες, τις Απονομές και κάθε άλλη ανάγκη του Αγώνα.

         Πολλά ευχαριστώ απευθύνονται στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων μας,των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων, των Φροντιστηρών Μ.Ε.και Ξένων Γλωσσών που έδωσαν βροντερό παρόν μαζί με τους Γονείς και τους Εκπαιδευτικούς τους.

          Τέλος, τρυφερά ευχαριστώ στους μικρούς Φίλους της ΕΛΠΙΔΑΣ, από τους Παιδικούς Σταθμούς και τα Νηπιαγωγεία που με τη μοναδική τους παρουσία έδωσαν νόημα στις έννοιες αθλητισμός και εθελοντισμός, συμμετοχή και προσφορά!

 

Ο 8ος Αγώνας Βουνού ”Αυτισμός-ΕΛΠΙΔΑ’ είναι παρελθόν. Μετά τις Απονομές, πρώτοι, δεύτεροι και τρίτοι με τα κύπελλα στο χέρι και το μετάλλιο στο στήθος ενώθηκαν με το πλήθος που τους χειροκρότησε και έδωσαν μιαν υπόσχεση:Ραντεβού του χρόνου, στον 9ο Αγώνα Βουνού “Αυτισμός-ΕΛΠΙΔΑ” !!!

                                                                                Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

                                                                                         Η  Πρόεδρος

                                                                                 ΚΟΡΙΝΑ ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΥ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!