Οι Δημοτικοί Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Κορδελιού Ευόσμου γιορτάζουν και προσκαλούν όλα τα παιδιά του δήμου στη μεγάλη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς

 


Οι Δημοτικοί Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Κορδελιού Ευόσμου γιορτάζουν και προσκαλούν όλα τα παιδιά του δήμου στη

μεγάλη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς

 

 

            Την Κυριακή 29 Μαΐου από τις 11.00 έως τις 13.00, η μεγάλη “καρδιά” των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, χτυπά στην Πλατεία Ευόσμου σε μια εκδήλωση που, με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς, θα σκορπίσει χαρά, κέφι και ενθουσιασμό σε μικρούς αλλά και μεγάλους!

            Η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, σε μια ακόμη παιδαγωγική και ψυχαγωγική δράση, με την οποία πέφτει η αυλαία ενός όμορφου και δημιουργικού σχολικού έτους,  διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά όλου του Δήμου, επιφυλάσσοντας μοναδικές στιγμές με happenings και παιδικούς ήρωες αλλά και πολλές εκπλήξεις!

            Παράλληλα στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιείται ενημέρωση των γονέων για τις βρεφονηπιακές δομές του Δήμου καθώς και τις νέες εγγραφές (σχ. έτους 2022-2023).

            Στο χώρο της υπαίθριας εκδήλωσης θα παρευρίσκεται και η Κοινότητα Ευόσμου που σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας – Δημόσιας Υγείας θα ενημερώνουν το κοινό για τη Δωρεά Μυελού των Οστών.

Η συμμετοχή όλων των παιδιών στις ψυχαγωγικές δράσεις είναι ελεύθερη.

 

Την εκδήλωση συντονίζουν και παρουσιάζουν οι Στρατής Λημνιός και Γωγώ Καρανίκα.

 

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!