Θεατρικό Φεστιβάλ 2022: Μεγάλη η προσέλευση του κοινού, εξαιρετικές οι παραστάσεις (φώτο)


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο διήμερο Θεατρικό Φεστιβάλ 2022 που διοργανώθηκε στο Ωραιόκαστρο (ακολουθεί το επόμενο διήμερο στον Δρυμό) απο τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ και συνδιοργανωτή τον Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου.

Παρά τα μεγάλα προβλήματα που προέκυψαν την πρώτη ημέρα (Πέμπτη 23/6/2022), όταν ο δυνατός αέρας και το μπουρίνι  κατέστρεψαν τα σκηνικά που είχαν στηθεί, χάρη στην άμεση αντίδραση των διοργανωτών οι παραστάσεις που είχαν προγραμματισθεί να γίνουν, αυτή της θεατρικής ομάδας του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου και της θεατρικής ομάδας Crazy Theater πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό θέατρο του 2ου Γυμνασίου. 

Τόσο η παράσταση της θεατρικής ομάδας του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου "ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ" του Αισχύλου (διασκευασμένη έκδοχή) όσο και αυτή του Crazy Theater "ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ" ήταν καταπληκτικές και τα παιδιά  έδωσαν τον καλύτερο εαυτός τους. Άλλωστε ήταν η πρώτη παράσταση που έπαιζαν μπροστά στο κοινό του Ωραιοκάστρου. 

Δεν πραγματοποιήθηκε  μόνο η παράσταση της παιδικής θεατρικής ομάδας Crazy Theater "ΜΗ ΜΕ ΧΤΥΠΑΤΕ ΑΛΛΟ"  λόγω βροχής 

Την Παρασκευή 24/6/22 η παράσταση της θεατρικής ομάδας Ωραιοκάστρου  ΔΙΑ ΔΡΑΣΗ έγινε στο ανοικτό θέατρο του 2ου Γυμνασίου, όπως προβλέπονταν απο το  πρόγραμμα και δύχως προβλήματα απο τον καιρό. Στην πρώτη της παρουσία μπροστά στο κοινό του Ωραιοκάστρου η θεατρική ομάδα ενηλίκων   ΔΙΑ ΔΡΑΣΗ απέσπασε κολακευτικά σχόλια με το έργο που παρουσίασε  "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ"

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου τόσο κατά την πρώτη ημέρα των παράστασεων, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω καιρού η αίθουσα του κλειστού θεάτρου του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου ήταν κατάμεστη, όσο και την δεύτερη ημερα με την παράσταση της θεατρικής ομάδας των ενηλικών που και πάλι η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Οι διοργανωτές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο δήμο Ωραιοκάστρου, στο διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου κ Γ. Θυμιατή, στους χορηγούς των εκδηλώσεων του διήμερου..

Παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, η πρόεδρος του δημοτικου συμβουλιου και προεδρος Επιτροπής Παιδειας κ Λία Δρόσου, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Πολιτικών Ισότητας των φύλων, Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού Χριστίνα Ζάπρα, ο αμ. αντιδήμαρχος Πολεοδομικών Εφαρμογών – Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Ελέγχου Κατασκευών και Προστασίας του Πολίτη Ευάγγελος Κανταρτζης.και ο δημοτικός σύμβουλος Ηρακλης Τσακαλιδης.

Το Θεατρικό Φεστιβάλ συνεχίζεται το επόμενο σαββατικύριακο στις Τσούκες στο Δρυμό με τις εξής παραστάσεις 

Σάββατο 2 Ιουλίου

21.30 μμ "ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ'ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ"  Θεατρική ομάδα Μυγδονίας Θεατροποινίτες

Κυριακή 3 Ιουλίου 

21.30 μμ "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ" θεατρική ομάδα Ωραιοκάστρου ΔΙΑ-ΔΡΑΣΗ














Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!