Με το Φεστιβάλ Ρομποτικής ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά εργαστήρια ψηφιακών δεξιοτήτων για μαθητές απο το Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης του δήμου Θεσσαλονίκης

 


Με το Φεστιβάλ Ρομποτικής ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά εργαστήρια ψηφιακών δεξιοτήτων για μαθητές

Τρεις μήνες εκπαίδευσης, χαράς και δημιουργίας για 105 μαθητές και μαθήτριες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.


Το Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης υλοποίησε τα Εκπαιδευτικά Εργαστήρια Ρομποτικής και Ψηφιακών Δεξιοτήτων στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού (Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία) από τις 10 Μαρτίου έως τις 18 Ιουνίου, με επιστημονικό υπεύθυνο το City Lab.

Ένα πετυχημένο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί και την επόμενη χρονιά, δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμη μεγαλύτερο αριθμό παιδιών να γνωρίσουν τα οφέλη της Ρομποτικής και των Ψηφιακών Δεξιοτήτων.


Η δράση ολοκληρώθηκε με το Φεστιβάλ Ρομποτικής, στο πλαίσιο του οποίου όλα τα παιδιά έδειξαν τις εκπληκτικές δημιουργίες τους αλλά και τις γνώσεις που αποκόμισαν όλο αυτό το διάστημα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!