Αθλητικές εκδηλώσεις δήμου Παύλου Μελά στο Δημοτικό Θέατρο Ευκαρπίας (3.6) και στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου Πολίχνης (4.6)

 


Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Παντελής Νιγδέλης σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ:

 

 Παρασκευή 3.6.2022, ώρα 19.30, Δημοτικό Θέατρο Ευκαρπίας

Γιορτή των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους περιόδου 2022

Τα τμήματα των αθλητικών προγραμμάτων του δήμου Παύλου Μελά, γυμναστές και αθλούμενοι θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους με: Ενόργανη Γυμναστική, Μπαλέτο, Ρυθμική Γυμναστική, Παιδαγωγικά Παιχνίδια, Μοντέρνο Χορό, Kids Aerobic και επίδειξη του αθλήματος Cheerleading που για πρώτη φορά υλοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου στον δήμο Παύλου Μελά.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Ομάδα Κρουστών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Παύλου Μελά  –  Ήχοι των “Turukutu”


https://pavlosmelas.gr/giorti-gia-ta-programmata-athlisis-gia-olous/

 

 Σάββατο 4.6.2022, 18.00, Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου Πολίχνης

Τουρνουά ποδοσφαίρου “Σάββας Αβραμίδης” και τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του Παναγιώτη Αργυρόπουλου

Αφιέρωμα στο ποδόσφαιρο, το κορυφαίο άθλημα, με την ευκαιρία της διεξαγωγής του καθιερωμένου Τουρνουά ποδοσφαίρου “Σάββας Αβραμίδης” στο Δημοτικό Γήπεδο Πολίχνης, και εκδήλωση στη μνήμη του συντοπίτη μας παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, της ΑΕΛ (Αθλητική Ένωση Λάρισας) και του Φοίνικα Πολίχνης, Παναγιώτη Αργυρόπουλου, που ‘’έφυγε’’ τον Μάρτιο του 2019, στα 58 του χρόνια.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο συναντά τους μεγάλους πρωταγωνιστές, τον «Μεγαλέξανδρο» του ποδοσφαίρου, τον κορυφαίο όλων των εποχών Γιώργο Κούδα και μια ποδοσφαιρική φουρνιά παικτών με ταλέντο που έστρεψαν τα φώτα στην ελληνική επαρχία: Γιάννης Βαλαώρας, Τάκης Παραφέστας, Σάκης Τσιώλης, Γιώργος Πλίτσης, Μιχάλης Ζιώγας, Θεολόγης Παπαδόπουλος, Λάζαρος Κυριλίδης, Ηλίας Σελιώνης…

Θα διεξαχθεί αγώνας βετεράνων του ΠΑΟΚ, της Λάρισας και των μελών της ιστορικής Τότεναμ Πολίχνης, αλλά και ποδοσφαιρικές συναντήσεις των τμημάτων υποδομής συλλόγων του δήμου Παύλου Μελά, που θα ξεκινήσουν από τις 9.30 το πρωί, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Πολίχνης, έδρα του Φοίνικα Πολίχνης.

Στο τουρνουά ποδοσφαίρου του Σαββάτου συμμετέχουν ακαδημίες ηλικιακών ομάδων από Κ6 έως και Κ12, των συλλόγων Φοίνικας Πολίχνης, Καρατασιακός, Παύλος Μελάς, Νικόπολη, Ομόνοια Σταυρούπολης, Έσπερος, Νίκη Ευκαρπίας, ΑΟΝ Ευκαρπίας.


https://pavlosmelas.gr/podosfairo_avramidis_argirpoulos_4june2022/


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!