Σύλληψη 45χρονου που δεν σταμάτησε σε έλεγχο αστυνομικών. Στη κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά

 


Συνελήφθη 45χρονος ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών, ενώ προέκυψε ότι κατείχε ναρκωτικές ουσίες και ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη 45χρονου ημεδαπού, ο οποίος νωρίτερα δε συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών, ενώ προέκυψε ότι κατείχε ναρκωτικές ουσίες και ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες χθες (28-06-2022), αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν σήμα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο Δενδροπόταμο προκειμένου να το ελέγξουν, πλην όμως ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς προκειμένου να διαφύγει.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς έξωθεν της οικίας του και συνελήφθη, ενώ έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροδέματα ηρωίνης και κοκαΐνης, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείτο άδειας ικανότητας οδήγησης. Επιπλέον προέκυψε, ότι σε βάρος του εκκρεμούν τρεις (3) αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (39) μηνών για το αδίκημα της κλοπής, Ένταλμα Σύλληψης Ανακριτή Πλημμελειοδικών Δράμας για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής και Διάταξη Ανακριτού Δράμας που διατηρεί σε ισχύ το Ένταλμα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!