Συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας των Σέρβων στη Βοσνία Ερζεγοβίνη

 


Συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας των Σέρβων στη Βοσνία Ερζεγοβίνη

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας των Σέρβων στη Βοσνία Ερζεγοβίνη Radovan Viskovic είχε σήμερα (15/06), στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.


Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν συνεργασίες σε νευραλγικούς τομείς, όπως στον τουρισμό, στην οικονομία αλλά και στην εκπαίδευση και την τεχνολογία, δεδομένων μάλιστα των κομβικών ρόλων που διαδραματίζουν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης αλλά και το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων που λειτουργεί σε συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης με τη Cisco.

Τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας των Σέρβων στη Βοσνία Ερζεγοβίνη συνόδευαν μεταξύ άλλων η Πρέσβης της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στην Ελλάδα Milica Ristovic Krstic και η Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Δημοκρατίας των Σέρβων στη Θεσσαλονίκη Helena Jovanovic, ενώ στη συνάντηση ήταν παρών και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!