Δύο νέους φορτωτές - εκσκαφείς σύγχρονης τεχνολογίας απέκτησε ο Δήμος Ωραιοκάστρου

 


Δύο νέους φορτωτές - εκσκαφείς σύγχρονης τεχνολογίας απέκτησε ο Δήμος Ωραιοκάστρου

Με σύγχρονα μηχανήματα έργου ενισχύει το στόλο του ο Δήμος Ωραιοκάστρου, αυξάνοντας σημαντικά τις επιχειρησιακές του δυνατότητες ως προς την εκτέλεση τεχνικών εργασιών και αναβαθμίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.


Στο πλαίσιο του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» ο Δήμος Ωραιοκάστρου έλαβε επιχορήγηση από το υπουργείο Εσωτερικών και προχώρησε στην προμήθεια δύο φορτωτών - εκσκαφέων KOMATSU, τύπου WB97S-8.

Τα νέα μηχανήματα έργου επιθεώρησε σήμερα στο εργοτάξιο ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Χαράλαμπο Καζαντζίδη.

«Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για να ανανεώσουμε και να αναβαθμίσουμε τον μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου μας. Με την ένταξη των δύο νέων υπερσύγχρονων εκσκαφέων στο στόλο μηχανημάτων θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην εκτέλεση τεχνικών εργασιών και θα παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες μας. Συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια να βελτιώσουμε κάθε περιοχή του Δήμου μας και να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα των πολιτών», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Πρόκειται για δύο μηχανήματα που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το έργο μας να διατηρούμε καθαρό τον Δήμο Ωραιοκάστρου και να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες», ανέφερε η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου.

«Τα νέα μηχανήματα έργου που παραλάβαμε είναι υπερσύγχρονα και θα διευκολύνουν σημαντικά τους υπαλλήλους στον τομέα της εκτέλεσης των τεχνικών εργασιών σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας», είπε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Χαράλαμπος Καζαντζίδης.


Οι νέοι εκσκαφείς

Τα δύο νέα μηχανήματα έργου που προμηθεύτηκε ο Δήμος Ωραιοκάστρου είναι νέας σύγχρονης τεχνολογίας, στιβαρής κατασκευής, εφοδιασμένα με εξάρτηση φορτωτή μπροστά με κάδο φόρτωσης πολλαπλών χρήσεων (ανοιγόμενο), εξάρτηση εκσκαφέα πίσω (τηλεσκοπικού τύπου) με ταχυσύνδεσμο και τρείς κάδους εκσκαφής, τετρακίνηση και τετραδιεύθυνση και καμπίνα χειριστή με σύστημα κλιματισμού (A/C).

Ο κινητήρας των μηχανημάτων είναι τελευταίας τεχνολογίας και πληροί τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές. Χρησιμοποιεί σύγχρονο καταλύτη και υγρό για την μείωση των εκπομπών ρύπων, και διακρίνεται για την οικονομική και αξιόπιστη λειτουργία του.

Τα μηχανήματα διαθέτουν επίσης στον εξοπλισμό τους δορυφορικό σύστημα ελέγχου, το οποίο αποτελεί τη νέα καινοτομία της Komatsu στο τομέα της περιοδικής συντήρησης από απόσταση.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!