Ο ΟΑΣΘ συνεχίζει την προσπάθεια διευκόλυνσης των Ουκρανών προσφύγων πολέμου

 


Ο ΟΑΣΘ συνεχίζει την προσπάθεια διευκόλυνσης

των Ουκρανών προσφύγων πολέμου 

Συνεχίζεται η δωρεάν διάθεση τριμηνιαίων καρτών μετακίνησης με τα λεωφορεία του Οργανισμού στους Ουκρανούς πρόσφυγες πολέμου – Σχεδόν 700 εκτοπισμένοι συνάνθρωποι μας παρέλαβαν μέχρι σήμερα την κάρτα 

Σχεδόν 700 δωρεάν, τριμηνιαίες κάρτες μετακίνησης με τα λεωφορεία του Οργανισμού, διέθεσε από τα μέσα Μαΐου μέχρι σήμερα ο ΟΑΣΘ σε Ουκρανούς πρόσφυγες πολέμου, συμμετέχοντας στην προσπάθεια της κυβέρνησης να συνδράμει τους συνανθρώπους μας που εγκατέλειψαν τις εστίες τους.

Ο ΟΑΣΘ, προκειμένου να διευκολύνει τους πρόσφυγες είχε εγκαταστήσει stand εντός της ΔΕΘ, στο Περίπτερο 2, όπου συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης και στη συνέχεια διατίθενται στους εκτοπισμένους Ουκρανούς.

Η διαδικασία χορήγησης των δωρεάν καρτών συνεχίζεται πλέον στα γραφεία του Οργανισμού, στην οδό Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 90, στο ισόγειο (Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι).

Οι Ουκρανοί πρόσφυγες, προκειμένου να υποβάλουν την αίτηση και στη συνέχεια να παραλάβουν την κάρτα, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Άδεια Διαμονής Προσωρινής Προστασίας ή, εναλλακτικά, το διαβατήριο με το οποίο εισήλθαν στην Ελλάδα μετά από τις 24 Φεβρουαρίου.

Επιπλέον, ο ΟΑΣΘ δίνει τη δυνατότητα για την ηλεκτρονική κατάθεση της αίτησης, στη διεύθυνση cards.oasth.gr, όπου ο αιτών θα τσεκάρει ως επιλογή το σημείο παραλαβής Παπαναστασίου – Μπότσαρη. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!